Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 02 декабря 2011, 10:41
1640
1

Карпаты провели первую тренировку на Арене Львов

Наставник львовян сравнил стадион с MSV-Arena, где играет «Дуйсбург»

| Обновлено 02 декабря 2011, 10:41
1640
1
Карпаты провели первую тренировку на Арене Львов

О 10-ій ранку до стадіону «Арена Львів» почали під’їжджати автівки карпатівців. Одним з перших приїхав Артем Федецький – єдиний зі складу «зелено-білих», хто вже грав на полі новенького стадіону. Компанію йому склали Сандро Ґурулі, Андрій Ткачук, Олег Голодюк та Ігор Ощипко. Невдовзі під’їхав автобус з іншими карпатівцями, які одразу ж зайшли в тепле приміщення «Арени Львів», де на них вже чекали екскурсоводи.

Залишивши речі у своїй новій роздягальні, футболісти вийшли на знайомство з полем. Замість м’ячів у хід пішли мобільні телефони з фотоапаратами. Більше за інших новий стадіон знімали іспанці, які опісля похвалили споруду і відзначили, що гратимуть тут з подвійною енергією.

Роздивившись стадіон з самого низу, команда піднялася на верх, аби оцінити вид зверху. Дехто з гравців зайшов до модних скайбоксів. Володя Гудима притиснувся до стіни, сказавши, що йому зависоко. Та й взагалі, він більше воліє грати на полі, аніж дивитися футбол з висоти пташиного польоту.

«В Словенії таких стадіонів і близько нема – там усі маленькі, а в Італії та Португалії щось схоже можна знайти» - каже Ґреґор Балажіц. З одноклубником погоджується Сандро Ґурулі, який звертає увагу на затишність та комфортність арени. «Я бачив багато стадіонів у Франції та в інших державах і далеко не кожен може зрівнятися з новою ареною «Карпат» - розповів грузин.

«Наш новий стадіон трохи нагадує MSV-Arena, де грає німецький «Дуйсбург» – ділиться враженнями керманич «Карпат» Павло Кучеров.

Після того, як екскурсовод склав свої повноваження і прогулянка закінчилася, команда перевдягнулася і вийшла на перше тренування. Варто зазначити, що воно було набагато напруженішим та важчим, аніж екскурсія. Павло Кучеров запланував не ознайомлювальну розминку, а повноцінне двогодинне заняття. Закінчилося воно двосторонньою грою: зелені проти червоних. Перемогу святкували зелені. Сталося це завдяки чудесному проходу Володимира Костевича по лівому фланзі, який залишив за свою спиною трьох суперників, та передачі на Еріка. Бразилець, у свою чергу, швидко оцінив епізод і закинув м’яча за комірець кіперу.

Зважаючи на молодий газон карпатівці вирішили не тренуватися на полі постійно, однак як мінімум ще одне заняття перед матчем проти «Динамо», який відбудеться 10 грудня, підопічні Павла Кучерова проведуть.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Чемпионат мира по хоккею. Календарь и результаты матчей (обновляется)
Хоккей | 16 мая 2024, 10:00 1
Чемпионат мира по хоккею. Календарь и результаты матчей (обновляется)

Чемпионат мира в элитном дивизионе пройдет в Чехии

C кем сыграет Свентек? Определена финальная пара на супертурнире в Риме
Теннис | 17 мая 2024, 00:36 9
C кем сыграет Свентек? Определена финальная пара на супертурнире в Риме

Ига поборется с Ариной Соболенко, которая в 1/2 финала одолела Даниэль Коллинс

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
CHELSEA-Sanchelo
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил