Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
1188
0

Місячник «Спорт для всіх – спільна турбота»

На теренах України цей захід проводиться вже втретє, тобто стає традиційним

З 1 по 30 квітня 2006 року Міністерством України у справах сім’ї, молоді та спорту спільно з Всеукраїнським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» було проведено Місячник «Спорт для всіх – спільна турбота». На теренах України цей захід проводиться вже втретє, тобто стає традиційним.

Під час проведення Місячника було відремонтовано та приведено до ладу 24 тис. спортивних споруд і майданчиків по всій Україні, залучено 795 тис. чоловік та затрачено більше  4 млн. грн.

Місячник засвідчив актуальність проблеми, яка існує тривалий час: недостатній рівень розвитку матеріально-технічної бази масового спорту. Дійсно спортивні майданчики – осередки здорового дозвілля, здебільшого занедбані і використовуються не за призначенням, а часто не мають господаря.

Експертна комісія, яка вивчила й проаналізувала матеріали звітів організаційних комітетів, поданих з Автономної Республіки Крим, областей , міст Києва і Севастополя, визначила 5 переможців Місячника. До складу переможців увійшли: Волинська, Донецька, Запорізька, Полтавська, Одеська.

Всі ці області будуть нагороджені кубками та дипломами за найкраще проведення Місячника, а одна з них отримає супер-приз - сучасний комплекс спортивного обладнання з антивандальними засобами від генерального спонсору – компанії «Інтер Атлетика»
Між тим комісія визначає незадовільне проведення Місячника у Закарпатській та Чернігівській областях. Але сподіваємось на більшу відповідальність та активність на наступний рік, адже недарма кажуть «Спортмайданчик у дворі дасть здоров’ячко тобі».

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.