Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 24 ноября 2011, 18:29
1875
3

СТЕВАНОВИЧ: «У меня были предложения от европейских клубов»

Но полузащитник решил перейти в луцкую «Волынь»

| Обновлено 24 ноября 2011, 18:29
1875
3
СТЕВАНОВИЧ: «У меня были предложения от европейских клубов»
Далибор Стеванович

Півзахисник Далібор Стевановіч має за плечима значний досвід виступів у першостях Іспанії та Голландії та ще й зіграв півтора десятки матчів за національну збірну Словенії. Тому перехід цього неординарного футболіста до «Волині» викликав неабиякий резонанс не лише серед уболівальників, але й серед футбольних фахівців України та зарубіжжя. І вже перші матчі показали, що видані йому аванси Далібор відпрацьовує сповна, встигаючи відпрацьовувати в обороні та ефективно підключаючись до атак «Волині». Тому пропонуємо до уваги уболівальників інтерв’ю з Далібором Стевановічем…

- Далібор, тобі довелося пограти у чемпіонатах Іспанії та Голландії за не останні клуби Європи. Як після цього сприйняв пропозицію «Волині»?
- Все дуже просто. Літом я мав багато пропозицій з європейських клубів, але я був вільним агентом і тому шукав кращої пропозиції щодо контракту. А «Волинь» мені запропонувала непогані умови і в серпні я вирішив перейти саме у цей клуб.

- І як тобі команда? Можеш виділити щось специфічне у манері гри «Волині»?
- Звичайно. У Голландії ми грали в один-два дотики. Там тренер казав щоб ми грали швидко. Тут манера гри зовсім не така. Віталій Володимирович каже нам, щоб ми брали м'яч і обігравали суперника. Інколи нам доводиться грати і довгими передачами. Я роблю все, щоб призвичаїтись до такої манери гри, адже звик виконувати всі настанови тренера. У нас є дуже кваліфіковані гравці, і якщо вони будуть й надалі показувати таку гру, то великі клуби звернуть на них увагу.

- Чи швидко вдалося порозумітися з партнерами на полі?
- Так. з бразильцями я спілкуюсь іспанською, яку я вивчив у Іспанії. В команді ще є балканські гравці, з якими мені набагато простіше. Української я спочатку не розумів, але зараз все нормально, спільну мову знаходимо легко.

- Які з матчів, проведених за «Волинь» можеш виділити як вдалі для себе?
- Мені не подобаються матчі в яких ми програємо. А матчі такі, як з «Арсеналом» чи «Дніпром» запам'ятаються назавжди. Команда показала характер і за рахунок волі до перемоги виграла.

- Чого на твою думку не вистачило команді аби добитися більшого у матчах з «Кривбасом» та «Таврією»?
- Насамперед, ми не реалізували свої моменти. Моя провина в цьому також є. Якщо не забиваєш, то обов’язково тобі заб’ють. Це головне правило футболу. Також з «Таврією» не вистачило концентрації. Якби ми забили першими, все було б зовсім по іншому.

- Якщо загалом оцінити український чемпіонат, то якої ти думки про нього і які з команд ти міг би виділити?
- Чемпіонат дуже хороший. Я не чекав такого, коли їхав сюди. Атлетичний і швидкісний. Значно відрізняється від тих, у яких мені довелося грати. Крім того, тут грає дуже багато іноземців, особливо бразильців, завдяки яким, я вважаю, і рівень чемпіонату виріс. А такі команди, як «Шахтар», «Динамо» чи «Металіст» на високому рівні конкурують в єврокубках.

- У наступному матчі суперником «Волині» буде «Дніпро», проти якого тобі вже довелося грати у Кубку України. Що скажеш про опонента і чого варто очікувати від цього поєдинку?
- Гра легкою не буде точно. «Дніпро» приїде нам помститись за поразку в Кубку. Але ми граємо дома, перед своїми трибунами. Уболівальники чекають від нас тільки перемог. Тому ми зараз важко працюємо на тренуваннях, щоб в суботу показати свою кращу гру.

fc.volyn.net

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ФОТО. Лицо и эмоции Агуэро после сейва Лунина в серии пенальти с Ман Сити
Футбол | 18 апреля 2024, 19:37 0
ФОТО. Лицо и эмоции Агуэро после сейва Лунина в серии пенальти с Ман Сити

Украинский вратарь выиграл серию пенальти в матче с «Манчестер Сити»

Лунин не заслужил? Украинский вратарь не попал в символическую команду ЛЧ
Футбол | 18 апреля 2024, 15:31 16
Лунин не заслужил? Украинский вратарь не попал в символическую команду ЛЧ

Место в воротах символической команды занял Мануэль Нойер

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
kaban400
volun peremoze 2-1
Valeroso
Думаю в этот раз будет ничья.
aequitas_here
Ребята если в 3й раз опустите Днепр, Рамоса выгонят 100%