Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Трансферы
|
754
0

"Карпати" очікують новачків

Понад десяток футболістів приїдуть на оглядини до табору львівського клубу

Очікували, що наставники “зелено-білих” переглянуть гравців з України, Єгипту, Хорватії, Румунії та, можливо, ще декількох держав. Як повідомив учора “Газету” головний тренер “Карпат” Юрій Дячук-Ставицький, наразі ніхто не приїхав. Але потенційні новобранці вже в дорозі.

Юрій Дячук-Ставицький традиційно не поспішає оприлюднювати імена потенційних новачків. Юрій Михайлович каже, що завчасно не говоритиме про це, оскільки, по-перше, ніхто ще не приїхав, по-друге, не відомо, хто з них підійде “Карпатам”. Щодо того, на якому рівні виступають ці футболісти, пан Дячук-Ставицький зауважив: “Ось маємо Олега Веприка. Він донедавна виступав за “Карпати”. Хіба це може бути показником рівня майстерності для футболіста?” Юрій Михайлович зізнався, що підсилення потребують усі ланки, крім воротарської. “У нас заявлено
22 футболісти, троє воротарів, Веприк уже не виступатиме в “Карпатах”. Тож маємо 18 польових футболістів. Щоб бути конкурентоспроможною командою, необхідно мати 25-27 польових футболістів. У такому разі зможемо виставити дублюючий склад”, – розповів “Газеті” Ю. Дячук-Ставицький.

Нагадаємо, керівництво клубу вирішило не продовжувати контракту із правим півзахисником Олегом Веприком. Через місяць він стане вільним агентом. Олег Веприк дебютував у команді 7 травня 2002 року в домашньому матчі проти “Поліграфтехніки” (0:0). За чотири роки в першій команді “Карпат” він зіграв 59 матчів і забив сім голів. За словами головного тренера “зелено-білих”, Веприк не відповідає рівню вищої ліги.

Наразі не продовжив контракту з “Карпатами” центральний захисник Андрій Распопов. Юрій Дячук-Ставицький стверджує, що футболіст перед пролонгуванням контракту висунув низку нових вимог до керівництва клубу. Наразі почесний президент “Карпат” Петро Димінський не визначився, чи погоджуватися на умови Распопова. Із захисником ведуть перемовини. Всі інші “карпатівці” залишаються в команді.

Гліб Ваколюк, Львівська газета

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Украина может потерять влияние в УЕФА. При чем тут Павелко? Названа причина
Футбол | 26 апреля 2024, 20:55 5
Украина может потерять влияние в УЕФА. При чем тут Павелко? Названа причина

В УАФ решили отозвать место Украины в исполнительном комитете УЕФА

Игрок сборной Украины попал в громкий расистский скандал за границей
Футбол | 26 апреля 2024, 16:11 20
Игрок сборной Украины попал в громкий расистский скандал за границей

Даниила Игнатенко обвинили в расистских высказываниях

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.