Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 22 ноября 2011, 11:04
1422
0

Милетий БАЛЬЧОС: «Стадион Черноморца очень уютен»

Президент ПФЛ посетил открытие одесской арены

| Обновлено 22 ноября 2011, 11:04
1422
0
Милетий БАЛЬЧОС: «Стадион Черноморца очень уютен»
Минула субота ознаменувалася гучною подією в історії футбольного клубу «Чорноморець» Одеса, адже цього дня відбулося урочисте відкриття нового стадіону з однойменною назвою. Примітно, що сучасну арену введено в експлуатацію у 75-у річницю від дня народження ФК «Чорноморець». До початку реконструкції на цьому стадіоні футболісти клубу провели безмаль півтори тисячі поєдинків. Реконструкція тривала майже три роки, розпочавшись у 2008 році, коли місто Одеса виступало у якості кандидата на проведення матчів Євро-2012. На деякий час будівництво припинилося, але згодом, коли було знайдено джерело фінансування в особі приватного інвестора, роботи відновилися.

Новий стадіон «Чорноморець» вміщає 34164 глядачів, встановлено VIP-ложи, 493 місця для преси, 98 місць для інвалідів та осіб, що їх супроводжують. Крім цього, стадіон обладнано корпоративними ложами, комфортабельним конференц-залом, розрахованим на 68 представників ЗМІ. Спортивна складова стадіону містить три спортивних зали та басейн з морською водою.

Президент Мілетій Бальчос та виконавчий директор ПФЛ Сергій Макаров також відвідали свято, нагородивши почесними відзнаками керівництво ФК «Чорноморець».

«Перед початком Євро-2012 Україна наразі переживає справжній стадіонний ажіотаж, що, звичайно, піднімає авторитет країни на європейському просторі», - зазначає Мілетій Бальчос. «Я відвідав багато стадіонів міжнародного рівня, бачив різні архітектурні рішення. Стадіон «Чорноморець» вирізняється своєю затишністю. Сподобалося те, що в ансамблі присутній історичний лейтмотив, який розповідає про важливі пам’ятки міста. Ми щиро бажаємо ФК «Чорноморець» нових визначних перемог і висловлюємо впевненість, що блискучий професіоналізм і накопичений досвід керівництва клубу дозволяють з успіхом реалізувати поставлену мету».

pfl.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.