Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 20 ноября 2011, 16:25
879
0

Иван МИЛОШЕВИЧ: «У нас было больше моментов»

Защитник «Карпат» считает результат матча против «Черноморца» незакономерным

| Обновлено 20 ноября 2011, 16:25
879
0
Иван МИЛОШЕВИЧ: «У нас было больше моментов»

Наприкінці першого тайму матчу «Чорноморець» – «Карпати» суддя Анатолій Жабченко призначив 11-метровий у ворота «зелено-білих». На його думку, Іван Мілошевіч зачепив свого опонента. У карпатівця інша версія подій, яку він розповів Інформаційному центру ФК «Карпати».

– Гравець «Чорноморця» біг у сторону наших воріт. Я його наздогнав. Коли він отримав передачу, то зупинився за мою ногу і впав. Я вважаю, що в цьому епізоді не було порушення правил з моєї сторони – він сам перечепився. Ситуація для арбітра була досить складна і він вчинив на свій розсуд.

– Важко було позбутися тиску трибун?
– Нормально, мені приємно грати, коли повні трибуни. Ми щойно розминалися, а людей вже було багато. Щодо самого матчу, то на мою думку, ми грали краще. Шкода лише, що не виграли. Так, нам довелося важко, бо ми були змушені по ходу гри двічі відіграватися. Однак ми все одно могли виграти. На жаль, не змогли забити переможний гол.

– Що трапилося під час другого гола «Чорноморця»?
– Долю епізоду вирішив рикошет. Гравець суперника відірвався від опіки на дальній штанзі і пробив в один дотик. Десь «Чорноморцю» в тому епізоді пощастило. Але скажу, що ми не мали права так діяти в обороні. Персонально необхідно грати набагато надійніше – випереджати суперника, бути першим на м’ячі та контролювати його випади.

– Ти вважаєш, що результат не справедливий?
– Якщо брати гру в цілому, то по контролю м’яча, по моментах ми були кращими. Тому результатом я не задоволений. Коли нам вдалося зрівняти рахунок, то я подумав, що ми дотиснемо суперника та переможемо.

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.