Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 18 ноября 2011, 18:26
1792
9

Роман ГРИГОРЧУК: «Этот матч войдет в историю»

Главный тренер «Черноморца» о предстоящем матче против «Карпат»

| Обновлено 18 ноября 2011, 18:26
1792
9
Роман  ГРИГОРЧУК: «Этот матч войдет в историю»
Роман Григорчук
«Я б хотів, щоб перший матч на новому стадіоні став початком нової епохи, коли на кожну гру ходитиме по 30 тисяч глядачів. Хлопцям я скажу, що матч проти «Карпат» має стати початком нового шляху. Якби я брав участь в такому матчі, як у наступну суботу, то я б розбився на полі, загинув би, але домігся б того, що мені потрібно», - це слова головного тренера одеського «Чорноморця» Романа Григорчука. Навіть з них зрозуміло, який ажіотаж зараз в Одесі - усі чекають на відкриття нового стадіону. Про нього, а також про ситуацію з «Чорноморцем» та «Карпатами» офіційному сайту «зелено-білих» розповів керманич одеситів.

- Пане Романе, як триває ваша підготовка до матчу з «Карпатами»?
 
 - У чемпіонаті була досить велика перерва, яку ми використали, надіюся, з користю для себе. Ми мали час на корекцію недоліків. Бо працювати є над чим.
 
- Ви ж, мабуть, працювали з гравцями не лише у фізичному, а й психологічному плані. Чого варті ваші слова про те, що треба розбитися, загинути, але виграти в «Карпат»?
 
 - (Сміється.) З таким підходом треба на кожну гру виходити. Самі розумієте, як би ми не хотіли про це говорити, але змушені. Ця гра буде історичною. Нам дуже важливо виграти в «Карпат» у зв’язку з відкриттям нашого нового прекрасного стадіону.
 
- У скільки разів буде підвищена мотивація вашої команди?
 
 - Я б не перебільшував. Тут треба зрозуміти, що мотивація буде підвищена не через суперника, а через подію. Ми готуємося до відкриття стадіону, принциповість тільки в цьому. Так само ми б налаштовувалися на «Зорю» чи «Динамо». Від першої гри буде багато чого залежати.
 
- Вибачте за нескромне питання, але чи передбачені додаткові преміальні за перемогу?
 
 - Ні, нічого такого не буде. Преміальна система у нас існує, вона передбачена й узгоджена. Попередньо ми знаємо, на що сподіватися, але нічого підвищеного не буде.
 
- До речі, ви вже були на стадіоні? Може, там тренувалися?
 
 - Знову ж таки, ні. Ми нічого не будемо там робити до гри. Витримуємо паузу. Ви ж розумієте, що перед здачею завжди виникає потреба щось доробити. Тому ми не хочемо заважати людям працювати, аби вони все зробили у чистому вигляді.
 
- А чи не думаєте ви, що шанси команд дещо зрівняються, адже стадіон буде новим для обох команд?
 
 - Та чого ж? Говорити про якусь адаптацію до поля, мабуть, не варто. Інша справа - підтримка трибун. Ось на неї ми розраховуємо. Сподіваюся, що тридцять тисяч одеситів забезпечать нас усім необхідним.
 
- Чи змінилися «Карпати» порівняно з матчем у першому колі?
 
 - Я слідкую за кожною командою, а останнім часом дуже прискіпливо слідкував і за «Карпатами», коли дізнався, що саме проти них ми зіграємо матч-відкриття. Зміни, безумовно, є, але я не можу назвати теперішні «Карпати» зовсім іншою командою. У будь-якому разі, це сильна, збалансована команда. Якість та майстерність гравців на високому рівні. А щодо стабільності-нестабільності «Карпат», то я не можу сказати нічого іншого, крім того, що я вже сказав.
 
- Багато фахівців кажуть, що «Карпати» в турнірній таблиці посідають не своє місце. А як щодо «Чорноморця»?
 
 - Я завжди говорю в таких випадках, що ми маємо те, що маємо. Могло бути по-іншому, могло бути так, як ми сподівалися. Тому треба сприймати ситуацію такою, яка вона є. Я можу сказати ще й таке - і «Карпати», і «Чорноморець» зараз на тих місцях, які заслужили. Але і «Карпати», і «Чорноморець» такі місця не влаштовують.
 
- Наостанок, що ви думаєте про ситуацію з фанатами «Карпат», яких керівництво одеситів не хотіло пускати на відкриття стадіону.
 
 - Я не дуже вникаю в цю ситуацію. Щось, звісно, знаю, але якщо вас цікавить моя точка зору, то вона є такою: все повинно бути цивілізовано. Я закликаю фанатів обох команд поводитися розумно. Я ставлюся з повагою до всіх команд.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 9
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
FidanFCCO
и шо там ты маешь у своий сраци???,небойсь с кило антонов метровых
JaKrevedko
FidanFCCO — 18.11.2011 20:38
Maxvel — 18.11.2011 22:21
Переходите на особисте в дискусії? І хто тут "волчара дикая"?
cdboss1
в сраці мали, а не повелися
Maxvel
Что волчары дикие повелись?
В очередной раз доказывает у вас мозгов нету....
FANAT4400
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
FidanFCCO
зря ты это написал,щас же начнут гнать опять,хотя те же Одесситы на украинском языке намного лучше говорят,чем некоторые,которые только неньку защищают и русский обсырают,а сами говорят не понятно на каком языке
conquistador
Звісно! (И как только посмели опубликовать на "недоязыке") галимые провокатори!
JaKrevedko
Може ти не знаєш але ваш тренер народився і виріс в Галичині на Івано-Франківщині.
Maxvel
Интересно шапка на русском, а текст на украинском. SPORT.UA это провакация?