Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Первая лига
|
1507
0

Первая лига. Зирка - Нива Винница - 3:0

Кировоградская команда не знала вкуса побед семь туров подряд

Первая лига. Зирка - Нива Винница - 3:0

До звітного матчу кіровоградська команда не знала перемог в семи матчах. Глядачі сподівалися, що в сьогоднішньому матчі їх улюблена команда порадує, перш за все, перемогою, так і сталося. Після відставки тренерів Ігоря Жабченка і Юрія Сака виконуючим обов’язків головного тренера призначено було Андрія Антонова, на плечі якого і пала тяжка ношу по покращення результатів кіровоградської команди. Зі своїм завданням Андрій Олександрович сьогодні на відмінно справився, адже «Зірка» нарешті перервала свою без виграшну серію, й здобувши перемогу, обійшла в турнірній таблиці МФК «Миколаїв», який в Ужгороді зазнав розгромної поразки. 

Аналізуючи стартові хвилини зустрічі, варто відзначити, що гості першими провели свої атаки, але впевнена гра в обороні нівелювала намагання суперника. В подальшому господарі створили кілька напівмоментів, які не носили небезпеку. І лише на 13-ій хвилині стався перший небезпечний момент біля воріт гостей і його кіровоградська команда втілила у забитий м’яч. До забитого м’яча призвів вихід один на один з голкіпером гостей Скляра - Олександр віддав пас на Порошина, йому завадили захисники і в подальшому Батальський переправив м’яч у пусті ворота. А через п’ять хвилин Олександр Батальський з того ж місця футбольного поля, що й при першому взятті воріт, результативно замкнув подачу Олександра Скляра.

Після того як рахунок в матчі став 2:0 на користь кіровоградців гості зовсім «вникли». Їх атаки мали хаотичний характер, захисникам господарів не складалося проблем їх зупиняти. «Зірка» теж не форсувала подій, лише один момент до перерви матчу можна назвати стовідсотковим: Андрій Бурдіян розминувся із м’ячем на дальній штанзі воріт суперника. То ж з рахунком 2:0 команди пішли на перерву.

В перерві зустрічі тренери обох команд змін в склади не вносили. Початок другого тайму проходив в тому ж ритмі, що й перший тайм після другого забитого м’яча. Лише 52-а хвилина засмутила господарів: автор дубля в звітному матчі Олександр Батальський отримав пошкодження і виконуючий обов’язки головного тренера кіровоградського команди Андрій Антонов мав проводити вимушену заміну. Дмитро Осадчий, котрий замінив Батальського, активно увійшов в гру і на 66-ій хвилині матчу міг забивати третій м’яч у ворота суперника: після передачі Андрія Порошина Дмитро пробив у ближній кут воріт суперника – Олександр Гайдаржи перевів м’яч на кутовий. Через хвилину після удару Івана Рудницького гостей «врятувала» перекладина їх воріт. Та через 7 хвилин передача Порошина стала результативною: Олександр Кочура вміло реалізував вихід один на один із голкіпером суперника і забив шостий м’яч у нинішньому сезоні. В подальшому господарі впевнено контролювали матч й довели до логічної перемоги з рахунком 3:0.

У звітному матчі вінничани зовсім розчарували, адже майже нічого не створили біля воріт суперника. Лише на 60-ій хвилині запам’яталося виконання штрафного удару Сергієм Герасимцем – голкіпер кіровоградської «Зірки» Андрій Товт парирував удар Сергія, а м’яч летів у дев’ятку воріт господарів.

В наступному турі, 20 листопада, кіровоградська «Зірка» на виїзді зіграє з «Динамо-2». То буде останній офіційний матч кіровоградської «Зірки» нинішнього року. А в Кіровограді вболівальники матч за участі «Зірки» побачать вже 24 березня 2012 року.

«Зірка» - «Нива» 3:0 (2:0)
Голи: Батальський, 13; 18; Кочура, 73

«Зірка»: Товт, Пінчук, Бочкур, Стоян, Бурдіян, Шибко (Дурай, 69), Скляр (Гололобов, 90+2), Рудницький (Крижанівський, 75), Кочура, Батальський (Осадчий, 53), Порошин.
«Нива»: Гайдаржи, Гергелюк (Кушка, 86), Найко, Гетьман, Немчанінов, Ярмолюк, Варченко (Мартинов, 89), Бовтрук (Назарчук, 78), Герасимець (Лукянець, 71), Новицький, Козьбан.
Попередження: Порошин, 62 - Бовтрук, 52.

Віктор Слюсаренко, прес-служба ФК «Зірка»
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.