Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 11 ноября 2011, 16:54
1165
0

Андрей ГУРСКИЙ: «Команду собирали по ходу сезона»

«Прикарпатье»начинает находить свою игру, считает футболист

| Обновлено 11 ноября 2011, 16:54
1165
0
Андрей ГУРСКИЙ: «Команду собирали по ходу сезона»
Андрей Гурский
Сьогодні на товариський матч до Львова приїхало івано-франківське «Прикарпаття», в якому грає чимало колишніх та орендованих карпатівців. Одним з них є екс-капітан молодіжного складу «зелено-білих» Андрій Гурський, який виграв золоті медалі першості.

«Точно можу сказати, що нині не зіграє воротар Іван Піцан, який травмував плече. Усі інші екс-карпатівці готові до поєдинку. Залишилося лише потрапити у число 18-и. В принципі, у нас команда непогана, є нападники хороші, є кілька гравців, які зможуть виступати на найвищому рівні. Але в нас є одна серйозна проблема. Команду збирали протягом чемпіонату, ми не проходили жодних зборів. Тому спочатку мало що виходило, а вже зараз ми потрохи починаємо знаходити свою гру» – каже Андрій Гурський.

За словами екс-карпатівця надію на те, що все зміниться в кращу сторону, дає президент клубу Олександр Шевченко: «Він каже, що будується нова команда, новий клуб, але на все треба час. Перед сезоном ставилося завдання виходу у першу лігу. Але зробити це зараз буде не просто. Треба розраховувати на себе і на те, що конкуренти втратять очки. Але добре, що проти практично всіх лідерів ми гратимемо вдома» – розповів захисник «Прикарпаття».

Інформаційний центр ФК «Карпати»
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.