Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Первая лига
|
1477
0

Первая лига. ФСК Буковина - Титан Армянск - 3:1

Гунчак в очередной раз отмечается дублем

Первая лига. ФСК Буковина - Титан Армянск - 3:1
Руслан Гунчак

У першому колі чернівецька «Буковина» поступилася кримчанам із рахунком 0:1. Звісно, що підопічні Вадима Зайця прагнули взяти реванш за поразку. У перші двадцять хвилин зустрічі мали нагоди відзначитися Маковійчук, Семенюк, Керчу…На жаль, забити згаданим гравцям не вдалося. Натомість результативний удар на свій рахунок зміг записати кращий бомбардир «Буковини» Гунчак. На 25 хвилині зустрічі Циколія зробив подачу з флангу, а згодом Руслан влучно пробив з метрів 15 у верхній кут воріт капітана «Титану» Кошелева.

Ще до перерви страж воріт кримської команди зумів зреагувати на удари Яворського, Басова. А той же Гунчак міг забити гостям, так би мовити, «гол у роздягальню».Досвідчений футболіст пробивав головою по «рамці» суперника. Кошелев зумів перевести м’яча на кутовий. 

На початку другого тайму наші земляки зуміли збільшити свою перевагу в рахунку. Приємно, що після передачі Дороша відзначився наш нападник Семенюк. Зазначимо, що до матчу з «Титаном» Олександр у першості України забивав двічі з пенальті. А на 60 хвилині гості порушили правила у власному карному майданчику проти Керчу. Арбітр гри Лісаковський(Одеса) вказав на одинадцятиметрову позначку. З рішенням одеського рефері не погодилися футболісти «Титану». Один із гравців кримського колективу Субочев штовхнув суддю та, звісно, отримав червону картку. А пенальті вдало виконав Гунчак, який забив свій 7 гол у першості України. 

За сім хвилин до завершення основного часу «Титан» зумів скоротити перевагу чернівчан у рахунку до двох м’ячів. Відзначився Олександр Яровенко. Остаточний підсумок гри – 3:1 на користь «Буковини». 

«Буковина» (Чернівці) - «Титан» (Армянськ) - 3:1
Голи: Гунчак (25, 66 – з пенальті), Семенюк (50), Яровенко (83).  

«Буковина»: Мусієнко, Олефір, Басов, Вечтомов, Циколія, Гунчак (Головачук, 81), Яворський, Дорош (І. Мельник, 90+3), Маковійчук, Керчу (Сантрапинських, 64), Семенюк (В. Мельник, 75).
«Титан»: Кошелев, Ковальов, Калиниченко, Шитов, Столярчук, Субочев, Момотенко (Євланов, 49), Камерцель (Яровенко, 46), Кравченко, Мацак (Климентовський, 90+1), Довжик.
Попередження: Євланов (53), Керчу (54), Дорош (72).
Вилучення: Субочев (63, поштовх арбітра руками).

ФСК «Буковина»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.