Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
|
798
0

Квитки на матчі збірної України вже продані

Прес-служба (©ФФУ)

Квитки на матчі збірної України вже продані

Молодіжна збірна України продовжує навчально-тренувальний збір в Португалії. П’ятниця 19 травня стала четвертим днем наполегливої праці вітчизняних футболістів в Лузо.

Сьогодні у команди Олексія Михайличенко було тільки одне вечірнє тренувальне заняття. До обіду тренерський штаб команди провів з футболістами теоретичне заняття. До речі дуже цікаве теоретичне завдання команди відбулося в середу в вечері. У кімнаті для тактичних занять встановлений великий екран. За допомогою комп’ютерного обладнання на цьому великому екрані гравці та тренери разом передивлялися перипетії фінального матчу Ліги чемпіонів УЄФА.

Після вечірньої тренувальної сесії була запланована прес-конференція Олексія Михайличенко для місцевих ЗМІ.

- Команда зібралась у Києві 10 травня та прийняла участь в Міжнародному турнірі пам’яті Валерія Лобановського. В рамках цих змагань ми провели дві гри – зі збірною Білорусі та Молдови, розпочав зустріч з журналістами Олексій Мхайличенко.

- Зараз працюємо за програмою. Готуємося у робочому режимі, хоча й маємо невеличкі проблеми з фізичним станом декількох футболістів. Здоров’я футболістів не становить ніякої загрози щодо їх участі в матчах фінальної частини чемпіонату Європи.

Також ми не плануємо проведення будь яких товариських чи контрольних матчів. Користуючись нагодою, хочу щиро подякувати організаторам чемпіонату за забезпечення чудових умов для тренування та відновлення гравців.

На питання місцевих журналістів, щодо фавориту змагань в Португалії Олексій Олександрович підкреслив, що за великим рахунком фаворити відсутні. Клас учасників чемпіонату приблизно рівний. Усе буде вирішувати найдрібніші деталі. Під час такого короткого та одночасно відповідального змагання потрібно одночасно мати добру функціональну та тактичну підготовленість, разом з достатнім рівнем психологічної підготовки.

За словами старшого тренера української «молодіжки» для наших футболістів психологічний аспект матимете майже вирішальне значення. «Апріорі наші суперники за груповим змаганням мають більш значущі імена. Тому важливо правильно налаштуватися на матчі – не допустити переоцінки суперника та не дозволити хлопцям втратити віру в власні сили» - зауважив Олексій Михайличенко.

Наприкінці прес-конференції тренер підкреслив, що головне завдання української команди перемагати в кожному матчі. Олексій Олександрович сподівається на підтримку команди збоку українців, яких багато сьогодні мешкає в Португалії. Організатори чемпіонату підкреслюють, що найкраще квитки продаються на стадіоні в Агедє, на якому гратимуть українці. Залишається сподіватися на позитивний результат дебютної зустрічі українців 24 травня.

Вже зараз до нашої делегації підходять українці у пошуках зайвого квитка. Хоча, не факт що весь восьмитисячний стадіон буде зайнятий українцями, але квитків у вільному продажу вже немає. За словами Олександра Іщенка – одного з тренерів української збірної, який перебував на перегляді товариського матчу Нідерланди – Німеччина (2:2) протягом усього матчу диктори по стадіону в Голландії закликали вболівальників, які помаранчевими кольорами повністю заповнили затишну арену міста Дутінхем, підтримати свою команду в грі проти українців. Однак чия підтримка буде переважати, ми дізнаємося лише у середу 24 травня об 19:15 за київським часом.

Федерація футболу України

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.