Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Первая лига
|
1089
0

Первая лига. Динамо-2 - Нефтяник-Укрнефть - 1:0

Победу киевлянам принес гол Морозенко на последней минуте

Первая лига. Динамо-2 - Нефтяник-Укрнефть - 1:0
В дев’ятнадцятому турі Чемпіонату України суперником охтирчан була команда «Динамо-2» з міста Києва. Так як команди сусіди по турнірній таблиці, то боротьба в цьому матчі була за шість очок.

В стартовому складі Сергій Мізін в порівняні з попередньою грою зробив три заміни: замість Рильського місце в воротах зайняв Втюрін, замість Зайчука (чотири жовтих картки) і Коваленка вийшли Євстафієв та Кравченко.

В своєму стартовому складі Олег Гусін зробив тільки дві заміни, випустивши на поле Бутеніна і Рижука замість Сухомлинова та Гриппи.

З перших хвилин охтирчани пішли вперед і всі дії на початку матчу відбувалися біля воріт київлян. Саванчук виконав гарний навіс з кутового, але Кичак відмінно зіграв на виході, не давши пробити нападникам «Нафтовика». Через декілька хвилин охтирчани знову отримали змогу виконати ще один кутовий. Після навісу Іван Козоріз гарно зіграв на випередження, але удар головою вийшов трішки не точним. Потім хід гри дещо зменшився, і всі дії відбувалися в центрі поля. Першу небезпеку динамівці створили на 25-й хвилині. Метрів в тридцяти від воріт, захисники «Нафтовика» порушили правила і київляни отримали змогу виконати штрафний удар. Володимир Коваль сильно пробив по воротам, м’яч пролетів в декількох сантиметрах від стійки. До кінця першого тайму обидві команди хоча і створювали небезпечні моменти, але рахунок на табло так і залишився незмінним.

Після перерви головний тренер охтирчан зробив заміну, випустивши на поле Грицука замість Карнози. З самого початку і майже до середини другого тайму матч проходив в спокійному темпі, без небезпечних моментів. Тільки під кінець гри команди активізувалися, і почали жваво діяти в атаці. Гарний шанс щоб змінити рахунок втратив Дієго Суарез, який після подачі з флангу майже в притул пробив прямісінько в руки Втюріна. В охтирчан гарний шанс втратив Василь Грицук, який гарними «фінтами» обіграв захисників «Динамо-2», ввірвався в карний майданчик господарів, але забарившись з ударом, втратив м’яч. До кінця матчу залишалися лічені хвилини, і всі думали що матч так і завершиться мировою, але динамівці все ж змогли забити переможний м’яч.Євгеній Морозенко зі стандарту, метрів з 30-ти точним ударом поставив крапку в цьому матчі.

«Динамо-2» – «Нафтовик-Укрнафта» – 1:0
Гол: Морозенко (90+3)

«Динамо-2»: Кичак, Допілка, Бутенін, Новак, Морозенко, Макаренко, Дієго Суарес, В.Коваль, Гемега (Прокипчук, 80), Рижук (Сухомлинов, 71), Мединський (Хобленко, 82).
«Нафтовик-Укрнафта»: Втюрін, Карпенко, Розгон (Деревльов, 70), Євстафієв, Башлай, Бояринцев, Козоріз (Маринчук, 65), Саванчук, Карноза (Грицук, 46), Вітер (Романов, 75).

Sport.ua

Источник ФК Динамо Киев
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.