Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 05 ноября 2011, 20:21
27162
88

Карпаты – Ильичевец – 3:0 + ВИДЕО

Перша перемога Кучерова і перша поразка Леонова

| Обновлено 05 ноября 2011, 20:21
27162
88
Карпаты – Ильичевец – 3:0 + ВИДЕО

Вже перша атака «Карпат» на 14-й секунді (!) виявилась результативною. Федецький, який як і в попередньому матчі діяв на правому фланзі атаки, після пасу Худоб’яка і рикошету від Пуканича влучно пробив сходу повз  Шуста, який у кидку намагався ліквідувати загрозу. Гості відповіли небезпечною контратакою, яку міг завершити екс-карпатівець Кожанов, але Гомез встиг вибити м’яч на кутовий.

«Карпати» продовжували володіти перевагою і Федецький міг оформити дубль, небезпечно пробиваючи впритул з рамкою воріт. А ось Кузнецов після відкидки м’яча Федецьким  своїм шансом скористався і також ударом сходу відкрив лік голів у чемпіонаті. Виходив на побачення з воротарем і Лукас, але іспанський легіонер  влучив у ногу Шуста.  А в наступному епізоді Шуст на виході на мить встиг зіграти на випередження проти Лукаса і заволодів м’ячем.  Воротар «Іллічівця» згодом знову став переможцем двобою проти Лукаса і парирував небезпечний удар суперника, який повторним ударом пробив неточно. Маріупольці також активно шукали шляхи взяття воріт Тлумака, і під кінець тайму нагоду скоротити рахунок мав Фомін, але пробив поруч з дальньою стійкою.

Під час перерви обидва тренери зробили по одній заміні, випустивши на поле гравців півзахисту. А небезпечні моменти продовжували виникати біля воріт «Іллічівця». Після кутового удару Лукаса не вийшов удар у Кузнецова, який знаходився у воротарському майданчику. Також поруч зі штангою пробив здалеку і Худоб’як. Ігор Леонов, невдоволений діями нападника Фоміна, міняє його на Кічу.

«Зелено-білі» атакували великим силами і до розіграшу стандартів підключалися захисники, зокрема Балажіц після передачі Лукаса головою побив над поперечиною. Оживив трибуни і штрафний у виконанні Лукаса, після удару якого м’яч по дузі опустився за поперечиною воріт.

А наступна атака підопічних Павла Кучерова виявилась результативною. І знову спрацювала зв’язка Федецький – Кузнецов, і Сергій, в один дотик пробивши з лінії воротарського, оформив дубль. Під кінець матчу нагадав про свої дальні і потужні удари Полянський, але Тлумак без проблем заволодів м’ячем.

Вболівальники «Карпат» , пам’ятаючи про успішні виступи Кожанова за львівський клуб, у своєму секторі виготовили спеціальний банер з надписом  «Кожанов, твій дім Львів». Тим часом інший екс-карпатівець Шуст не без труднощів парирував потужний удар зі штрафного Мартинюка.

Тож «Карпати» здобули першу у цьому чемпіонаті перемогу з великим рахунком, а загалом вже 4-й раз у лізі здолали «Іллічівець» з різницею у три і більше м’ячів.  Для Кучерова це була перша перемога у чемпіонаті, а для Леонова – перша поразка.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

«Карпаты» – «Ильичевец» – 3:0

«Карпаты»: Тлумак, Гомез, Федецкий (Ощипко, 84), Милошевич, Гирский, Балажиц, Ткачук, Худобяк (Мартынюк, 87), Голодюк (Озаркив, 46), Кузнецов, Лукас
«Ильичевец»: Шуст, Бутко, Невмывака, Ищенко, Савин, Полянский, Кожанов, Пуканыч, Окриашвили (Иванов, 46), Федотов, Фомин (Кича, 59)
Арбитр: Сергей Бойко (Иванкив)
 Федецкий (1), Кузнецов (13), Кузнецов (69)
Голодюк (39) – Фомин (11), Окриашвили (15), Кожанов (64)

Удары (в створ): 13 (8) – 6 (3).
Угловые: 4 – 2.
Офсайды: 0 – 3.

Зрителей: 4.800
Оценка поля: 4
Честная игра: 7,500 - 7,250.

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Протокольные данные сверены с официальными.

Sport.ua

1:0.Федецкий


2:0.Кузнецов


3:0.Кузнецов

События матча

69’
ГОЛ !
Гол из 45-го сектора забил Сергей Кузнецов(Карпаты). Федецкий прострелил из 54 сектора, и Кузнецов с угла вратарской переправил мяч в ворота.
13’
ГОЛ !
Гол из 38-го сектора забил Сергей Кузнецов(Карпаты). Передача в штрафную, Федецкий грудбю сбросил мяч, и Кузнецов ударом почти с 11-тиметровой отметки отправил мяч в ворота.
1’
ГОЛ !
Гол из 30-го сектора забил Артем Федецкий(Карпаты) точным ударом после передачи Худобяка.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 88
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
anaglyph
Самое время "Востать из пепла" Карпатам. Федецкий на новой позиции бесподобен.
kanapik
думаю атмосфера на Арена-Львів буде просто супер
LembergWestUkraine
Колесніков: "На Арені Львів гратимуть "Карпати"
Віце-прем'єр міністр України Борис Колесников упевнений, що після Євро-2012 львівський стадіон, побудований до матчів чемпіонату Європи, і далі буде використовуватися по головному призначенню.
"Львівським стадіоном, як і НСК "Олімпійським", після Євро-2012 буде керувати спеціально створений концерн "Спортивні арени Україні", - розповів Борис Колесніков "Експресу".
"У Львові є одна футбольна команда високого рівня - "Карпати". Вона і буде приймати гостей на цьому стадіоні. І тепер багато чого залежить від львівських уболівальників. На відкритті "Арени Львів" поруч зі мною сидів президент київського "Динамо" Ігор Суркіс. Він відзначив одну цікаву деталь. На львівському стадіоні трибуни розташовані близько до футбольного поля, хороша акустика, тому реакція вболівальників буде сильно впливати на футболістів. Як сказав Суркіс, можна собі тільки уявити, як це вплине на команди, з якими гратимуть "Карпати", - розповів Борис Колесніков.
MacGyver
"Львовским стадионом, как и НСК "Олимпийским", после Евро-2012 будет руководить специально созданный концерн "Спортивные арены Украины", - рассказал Борис Колесников "Экспрессу", - "Во Львове есть одна футбольная команда высокого уровня - "Карпаты". Она и будет принимать гостей на этом стадионе".
MacGyver
"Львовским стадионом, как и НСК "Олимпийским", после Евро-2012 будет руководить специально созданный концерн "Спортивные арены Украины", - рассказал Борис Колесников "Экспрессу", - "Во Львове есть одна футбольная команда высокого уровня - "Карпаты". Она и будет принимать гостей на этом стадионе".
kanapik
надіюсь це кінець чорної полоси
DDDey
бревно ярмоленко забыл сори))))
DDDey
просто блохин Динамовец как был и остался. он из их "клана". врут те кто говрят что он в сборной делает все что хочет.марионетка он. еслиб был самодостаточным тренером уже давно в сборной небыло бы шовковского шевченко алиева барышни милевской это как минимум
DDDey
селезнев умер когда ушел из днепра. так же как и кожанов продавшийся ильичевцу.Бог он все видит и воздает по заслугам.Кузнецов же был на мой взляд лучшим в карпатах как во встрече с металлистот так и с Днепром. парень получил игровую практику и выходит на достаточно высокий уровень что он и подтвердил 2 голами
LembergWestUkraine
Сам не розумію , чим кращий за Кузнєцова , наприклад, Мілєвский чи Сєлєзньов ????? Напевне тим що в Кузі нема мацераті і він кокс не нюхає ! От тому і недотягує Кузя до рівня мажорів !
DDDey
С победой!Болельшики "Карпат".Надеюсь победа невскружит голову футболистам.Но положительный импульс уже дан.За то что у вас в составе на этот матч было задействовано 10!!!укрианцев отдельное спасибо тренерам. похоже только вашу команду и Днепр заботит украинский футбол.Хотел бы заодно поинтересоваться куда смотрит Блохин?Почему Кузнецов досихпор не в сборной?Парень 1982 года уступает почемуто место в сборной киевким пенсионерам и мажорам на сгоревших мезаратти?Плохо что Блохин необьективен и предвзят при комплектации украинской дружины.
LembergWestUkraine
Хочу щоб цього року вилетіли з вишки чорноморець, зоря або іллічівець !
Andryuha999
ВІТАЮ З ПЕРЕМОГОЮ, ТАК ТРИМАТИ!!!
Corwin Celebdil
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
КРИСТИНА
KarpatyL — 05.11.2011 23:00
КРИСТИНА—05.11.2011 17:54
П"ємо файне львівське пиво!
Все складається щасливо!!!!!!!!...
Кристина придумай щось нове, проїлося твоє пиво
____
1.пиво-не моє!
2.придумане не мною.
3.соромно не знати футбольних кричалок!
4.не подобається-не читай.Там є ф-ція "ігнорити",постав в ігнор.
5.на другий твій камент відповіді не даю.Він-не спортивний.
conquistador
потрібно вигравати в Одесі...
KarpatyL
Кристина придумай щось нове, проїлося твоє пиво
Прям таки дякують, в гості запрошують і львівське пиво наливають
Miroslav1981
Федецкий голешник неплохой забил... С победой Карпаты...
КРИСТИНА
Лишь нужно чуточку совсем терпенья....
И черная полоска неудач...
Вдруг резко сменится
Огромной, белой полосой везенья!!!
Жоня(Севаст-Днепр)=FCDK=
Отлично! Лишь бы подальше от зоны вылета. Сейчас нужно настроиться на КУ - чтоб играть в Еврокубках. Вперед, Карпаты!