Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1985
7

Александр СЛОБОДЯН: «Нужно было принять жесткое решение»

Президент «Оболони» поблагодарил экс-наставника команды Сергея Ковальца за проделанную работу

Александр СЛОБОДЯН: «Нужно было принять жесткое решение»
Александр Слободян
У ситуації, в якій опинилась «Оболонь» потрібно було приймати жорсткі рішення. Команда протягом 18 матчів не змогла здобути жодної перемоги у чемпіонаті. Після матчу із маріупольським «Іллічівцем» я не міг не відреагувати. Ми поговорили із Сергієм Івановичем та домовились про те, що матч із «Чорноморцем» буде останнім шансом для нього продовжувати роботу із командою. 

Напевне, керівництво футбольного клубу повинно було раніше приймати таке рішення. Проте, ми терпіли та сподівались, що чорна полоса у виступах команди закінчиться. До останнього матчу ми всіляко підтримували головного тренера та завжди йшли йому на зустріч. Особисто у мене жевріла надія, що тренер та гравці зможуть ще виправити гру, результат та ситуацію у турнірній таблиці.

На мою думку, команда втратила впевненість у власних силах. Практично той же склад, вдало виступав минулого сезону, почав давати збої не тільки у матчах проти грандів, але й з командами із нижньої частини турнірної таблиці. Команда перестала показувати той бійцівський дух, який її завжди вирізняв.

В той же час, наш молодіжний склад на чолі з Василем Рацом та Сергієм Конюшенко демонструє якісний футбол та результат, перебуваючи на третій позиції у своїй першості (треба зазначити, що формуванням молодіжного складу протягом останніх років займався саме Сергій Конюшенко).

На наш погляд обидві наші команди мають кадровий та ігровий потенціал. Проте, в останньому матчі проти «Чорноморця» команда показала безвольну та примітивну гру, часто використовуючи дальні верхові передачі, підбір після яких було програно. Гравцям, нажаль, бракувало мотивованості, агресії та бажання, що не дозволило їм показати тактично зрілу гру.

У цій ситуації Сергій Ковалець пішов у відставку, а до керма команди стануть Василь Рац та Сергій Конюшенко.

Ми сподіваємось, що саме ці тренери внесуть позитивну ноту у підготовку головної команди та її ігровий настрій, що дозволить вже в найближчих трьох матчах поповнити нам очковий багаж. Адже ми пам’ятаємо, що практично той же склад обігрував у минулому році грандів українського футболу, відібравши 10 із 12 очок у «Шахтаря» та «Динамо», заявивши про себе, як про грозу авторитетів.

У свою чергу, висловлюємо подяку Сергію Ковальцю за пророблену роботу у «Оболоні» та бажаємо успіху у продовженні його кар’єри.

fc.obolon.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 7
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Streng
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
ABCD4321
СЛОБОДЯН!!! Нужно не жеское решение,а вливание денег!Оболонь!ПРЕКРАЩАЙТЕ играть нашару !
jvkolosov
ковалец - это Гена Букин, см. "счастливы вместе".
orvit_13
Ковальця в "Карпати"
az83
Жаль Ковальца,мужик хороший и тренер неплохой.Команда впала в ступор и все тут.Но чему удивляться ,если каждый год ряд ведущих игроков уходит.Рано или поздно это бы привело к первой лиге.Лучше бы оставили Ковальца и дали ему поработать с молодежью на перспективу.
Василий алибабаевич
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
dynamo_kiev2012
жесткое ???