Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
684
0

Иван МИЛОШЕВИЧ: «Мы неплохо играли, но забивал соперник»

Защитник «Карпат» о матче с «Днепром»

Иван МИЛОШЕВИЧ: «Мы неплохо играли, но забивал соперник»

– Іване, чого знову забракло для позитивного результату? Обставини складалися на вашу користь: вилучення Інкума, невиразна гра суперника...

– Нас надломив перший гол, який ми пропустили на перших хвилинах матчу. Втратили концентрацію і поплатилися за це. Але через 10-15 хвилин ми почали грати у свій футбол. Думаю, що у першому таймі зіграли краще, ніж «Дніпро», у нас було кілька моментів, але не забили. Потім, коли дніпряни залишися в меншості, вони грамотно заграли у всіх ігрових аспектах: у відборі м’яча, в атаці, сівши назад, і граючи, в основному, на конратаках, а також розраховуючи на стандартні положення, одне з яких їм вдалося втілити у забитий гол. На жаль, у кадровій більшості ми заграли гірше.

– Дуже часто «Карпати» старалися розвивати атаки пішим ходом. Причина повільного темпу в тому, що команда не встигла відновитися після матчу проти «Металіста»?
– Та ні, це було чотири дні тому, ми вже відновилися. Ми ту гру забули, ніби й не грали її. Минулого року ми постійно грали за таким графіком, отже, складності не відчувається. «Дніпру» було складніше, аже вони грали 120 хвилин проти «Волині», та ще й програли. Це психологічно тиснуло на них.

– Після кожної перемоги, яких у цьому сезоні обмаль, футбольні експерти, аналітики, а також вболівальників починають говорити про те, що ігрова криза в «Карпат» позаду. Закінчилося перше коло, а ви ще не вибралися з цієї кризи. Яка перспектива в «Карпат»?
– А я не вважаю, що сьогоднішня гра входить у поняття «ігрова криза». Ми непогано грали, особливо в першому таймі, просто забивав суперник. Саме забиті голи вирішують долі матчів. 

– Що Павло Кучеров сказав після гри у роздягальні?
– Сказав, щоби ми підняли голови. Через тиждень буде важлива гра проти «Іллічівця». Із завтрашнього дня ми починаємо інтенсивно працювати, щоб виграти. А потім буде пауза в чемпіонаті, можна буде потренуватися та набратися сил.
Sport.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Аталанта – Фиорентина – 4:1. Бергамо – в финале Кубка. Видео голов и обзор
Футбол | 25 апреля 2024, 01:39 0
Аталанта – Фиорентина – 4:1. Бергамо – в финале Кубка. Видео голов и обзор

Смотрите видеообзор ответного поединка 1/2 финала Кубка Италии

Лунин признался, был ли гол в скандальном эпизоде матча с Барселоной
Футбол | 24 апреля 2024, 17:24 4
Лунин признался, был ли гол в скандальном эпизоде матча с Барселоной

Украинский вратарь отрицает, что мяч пересек линию

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.