Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Первая лига
|
2742
5

Первая лига. Нефтяник-Укрнефть - Нива Винница - 0:4 + ВИДЕО

Чудесная выездная победа винничан

Первая лига. Нефтяник-Укрнефть - Нива Винница - 0:4 + ВИДЕО
Свій перший матч другого кола Чемпіонату України, охтирський «Нафтовик» провів в рідних стінах. Суперником охтирчан була команда «Нива» з міста Вінниці. Якщо згадати минулий матч, то охтирчани з мінімальним рахунком 1:0 зуміли обіграти «Ниву» на їх рідному стадіоні. Цього ж разу вінничани взяли реванш, і зуміли обіграти охтирчан, та ще й з великим рахунком.

На цю гру Сергій Мізін зробив дві заміни в порівняні з попереднім матчем. В старовому складі вийшли Башлай та Коваленко, Іван Козоріз змістився на позицію центрального захисника, всі інші без змін.

Так як Олег Федорчук залишив місток головного тренера, зараз його обов’язки виконує Олег Остапенко, який в порівнянні з попереднім матчем зробив тільки одну заміну, випустивши замість Ярмолюка, Павла Лук’янця, всі інші залишились без змін.

З самого початку матчу обидві команди стрімко пішли в атаку. Олександр Саванчук гарно виконав подачу з кутового, і Іван Козоріз вигравши гру на другому поверсі, сильно пробив головою, але м’яч пролетів поруч зі стійкою. Атака гостей у відповідь перетворилася у швидкий гол. Вадим Бовтрук, скориставшись помилкою захисників, віддав передачу на Лук’янця, який сильним ударом послав сферу в ворота охтирчан, таким чином вінничани першими повели в рахунку. Після такого швидкого нокдауну, охтирчани не відразу оговталися, і наступний небезпечний момент у воріт гостей змогли створити тільки на 30-й хвилині. Майстер стандартів Артур Карноза змусив голкіпера гостей показати свою майстерність, метрів з 25 Артур Сильним ударом пробив в самісіньку дев’ятку, Гайдаржи в неймовірному стрибку зумів перевести м’яч на кутовий. Відразу ж охтирчани виконали два кутових, з яких другий теж ніс небезпеку у воріт «Ниви». Після подачі Саванчука, Ленід Бояринцев головою пробив по воротам, голкіпер гостей знову був на місці, і небезпеку нейтралізував. До перерви рахунок так і залишився незмінним.

Після перерви наставник охтирчан зробив дві заміни випустивши на поле Грицука й Деревльова, замість Коваленка й Вітера. Нагадуємо що в минулому матчі після такої заміни, Василь Грицук зумів переломити хід гри, відзначившись в воротах «Миколаєва». Але сьогодні, як відзначив Сергій Мізін на прес конференції, був не їх день, і в суперника виходило все, а в охтирчан зовсім нічого.

На початку другого тайму вся гра проходила в центрі поля. І обидві команди якщо доходили до воріт, то невпевнено діяли на заключній стадії. На 59-й хвилині Олександр Прачук зробив щось неймовірне, матрів з 30 він сильним ударом пробив по воротам, і м’яч залетів в сітку «Нафтовика». Глядачі на стадіоні не могли повірити що м’яч залетів в сітку, але рахунок на табло став 2:0 на користь «Ниви». Потім як кажуть вінничани піймали «кураж» і змогли відзначитися ще два рази. На 70-й хвилині Олександр Назарчук вміло виконав стандарт, м’яч від стійки влучів у Рильського, і залетів в сітку охтирчан. На 78-й хвилині Дмитро Козьбан точним ударом довів рахунок до розгромного, 4:0 на користь «Ниви».

Таким чином цей матч можна віднести до чорного списку «Нафтовика». Наступний матч охтирчани проведуть у Києві 5 листопада, де вони зустрінуться з місцевою командо «Динамо-2».

«НАФТОВИК-УКРНАФТА» – «НИВА» – 0:4
Голи: Лук’янець (5), Прачук (59), Назарчук (70), Козьбан (78).

«НАФТОВИК-УКРНАФТА»: Рильський, Карпенко-к, Козоріз, Розгон (Кравченко, 66), Зайчук, Башлай, Бояринцев, Коваленко (Грицук, 46), Саванчук (Воробей, 66), Карноза, Вітер (Деревльов, 46).
«НИВА»: Гайдаржи-к, Прачук, Немчанінов, Найко, Гетьман, Гергелюк, Герасимець (Назарчук, 63), Варченко, Бовтрук (Новицький, 85), Лук’янець (Кушка, 58), Козьбан (Веретинський, 79). 
Попередження: Кравченко (67), Деревльов (85), Зайчук (90+5) – Прачук (48), Гергелюк (52), Найко (74).
Вилучення: Гергелюк (82, друге попередження).



fcnaftovyk.com.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Жуниор Мораес рассказал, чем будет заниматься после завершения карьеры
Футбол | 25 апреля 2024, 12:57 0
Жуниор Мораес рассказал, чем будет заниматься после завершения карьеры

Однако пока форвард прощаться с футболом не намерен

Лунин в этом сезоне сядет на скамью для запасных. Стали известны причины
Футбол | 25 апреля 2024, 11:05 10
Лунин в этом сезоне сядет на скамью для запасных. Стали известны причины

Анчелотти планирует выпустить Кепу и Куртуа в старте в ближайшее время

Комментарии 5
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
NIKO_77
Раз в году и веники стреляют.......
CHELSEA-Sanchelo
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
aleksnayt
Нету лучше коллектива,чем родная наша Нива!!!
Shurik
Молодцы, так держать.
Niva-Vin.90
Нива так держать!