Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
|
1460
0

Игорь Худобяк - почетный волонтер Евро-2012

Игрок «Карпат» не забыл поблагодарить болельщиков команды за поддержку

Игорь Худобяк - почетный волонтер Евро-2012
Игорь Худобяк
Якби капітан «Карпат» Ігор Худоб’як не був футболістом, то зробив би усе можливе, для того, аби стати волонтером на Чемпіонаті Європи. «Я побачив, як люди живуть в Європі. Тому волонтерство – це шанс для нас стати кращими». Про це 16-ий номер «зелено-білих» сказав на зустрічі в Львівській мерії, де Ігоря оголосили почесним волонтером Євро – 2012.

«Насамперед, я б хотів подякувати нашим уболівальникам за підтримку, яку вони організували для нас на матчі проти «Металіста». Грати за повних трибун було дуже приємно. Також мені приємно було отримати запрошення і стати почесним волонтером Євро. По правді, на той час настрою практично не було, бо «Карпати» показували не найкращі результати, але я подумав, що треба піднімати голову і погодився» - розповів капітан «зелено-білих».

За словами Ігоря Худоб’яка, головна його функція полягатиме у тому, щоб закликати людей до волонтерства. «Скажу про це і своїм друзям та родичам – серед них багато студентів. Наприклад, два моїх брати вчаться у Львові».

Після презентації Ігор отримав пам’ятний диплом, футболку та два запрошення на відкриття нового львівського стадіону. А ще він підписав спеціального м’яча, який стане подарунком для 400-го за ліком волонтера. Опісля офіційної частини гравець «Карпат» відвідав новий стадіон, на будівництві якого раніше не бував. На той час на арені проводилося випробування сидінь: тисячі школярів, студентів та курсантів наче по замовленню запускали хвилю та кричали карпатівські гасла. Ігор також випробував сидіння на стадіоні і навіть зіграв імпровізований футбольний матч біля бокової лінії поля (основна частина газону застелена спеціальним покриттям). Звісно, не обійшлося і без чисельних фотосесій – Ігоря швидко впізнали стюарди, охоронці, будівельники та представники масовки. Тож екскурсію на «Арену Львів» довелося трохи затримати...

Інформаційний центр ФК «Карпати»
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Милевский рассказал, общаются ли они с Алиевым
Футбол | 01 мая 2024, 15:24 2
Милевский рассказал, общаются ли они с Алиевым

Бывшие игроки «Динамо» еще не помирились

Автобус ПСЖ покинул стадион в Дортмунде без Мбаппе. Стала известна причина
Футбол | 02 мая 2024, 06:35 3
Автобус ПСЖ покинул стадион в Дортмунде без Мбаппе. Стала известна причина

1 мая «Боруссия Д» обыграла парижан 1:0 в первом матче 1/2 финала Лиги чемпионов

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.