Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Кубок Украины
|
1724
1

КУЗНЕЦОВ: «Кучеров попросил помочь Карпатам, я это делаю»

Нападающий львовской команды о своем возвращении и подготовке к матчу с «Металлистом»

КУЗНЕЦОВ: «Кучеров попросил помочь Карпатам, я это делаю»

У грі минулого туру чемпіонату України з футболу серед команд Прем’єр-ліги львівські «Карпати» на виїзді зіграли внічию з криворізьким «Кривбасом» - 1:1. У другому таймі після тривалої перерви за «Карпати» знову зіграв нападник Сергій Кузнецов, який початок сезону пропустив через операцію у Мюнхені.

Коли в інтернеті з’явилося інтерв’ю Сергія, де гравець зазначив, що у нього не все так просто з «Караптами», здавалося, у зелено-білій футболці  Кузнецова уже не побачимо. Утім, деякі питання поступово владналися і улюбленець «карпатівських» вболівальників не тільки повернувся до Львова, а й знову вийшов на футбольне поле. Кореспондент Вголосу поспілкувався з Сергієм напередодні кубкового поєдинку з харківським «Металістом».

- Сергію, нікому не секрет, що у Вас з «Карпатами» було не все так гладко. Це питання уже в минулому?

- Буду в «Карпатах» до кінця контракту. Зараз я граю, а як воно буду дальше, сказати важко. Тренер Павло Кучеров попросив допомогти команді, і я це роблю. Усі питання в процесі вирішення. Наразі ще нічого невідомо. Якщо вдасться вирішити усі питання, то будемо говорити про моє продовження кар’єри у «Карпатах».

- Сергію, гра з «Кривбасом» показала, що ви зараз у хорошій спортивній формі, однак після операції усе, мабуть, далеко не так.

- Після операційного періоду багато працював індивідуально: велоспорт, плавання, біг. Звичайно, що зараз на полі уже зовсім інша робота, однак до клубу я приїхав в хорошому тонусі. Два тижні потренувався з командою і почав набирати форму. Зважаючи на довгий простій у кар’єрі, можна зрозуміти, що форма далеко не ідеальна.

Усе стараюся компенсувати за рахунок великого бажання. За футболом скучив. Думаю, по ходу тренувального процесу і матчів форма ставатиме ще кращою. А травма у мене була неприємна. Пережив складний період у своїй кар’єрі. Останні півроку були складними для мене, однак я щасливий, що усе тепер в минулому. Зараз готуюся до матчу з «Металістом» У цьому поєдинку постараюся проявити усі свої найкращі якості.

- Тренер «Металіста» Мирон Маркевич сказав, що проти «Карпат» дасть відпочити лідерам своєї команди. Це на руку «Карпатам»?

- В командах, які знаходяться вгорі турнірної таблиці, немає основного і другого складу. Це жодним образом не впливає. Якщо усі гравці є в команді на контракті, то усі рахуються рівноправними виконавцями. А хто на даний момент кращий, а хто гірший – усе відносно. За великим рахунком, нам байдуже хто буде грати проти нас. Ми дивимося на свою команду і на свою гру. Перед нами є суперник, якого потрібно обіграти.

- В чому сила теперішнього «Металіста»?

- Сукупність усього, починаючи від президента команди, тренера та гравців. Щось одне виділяти не хочу. Зараз вони показують хороший футбол, до якого йшли роками. Вважаю, «Металіст» справдедливо знаходяться вгорі турнірної таблиці. Попри це, перед нами поставлене завдання обігрувати харків’ян і проходити далі.

- Теперішній тренер «Карпат» Павло Кучеров в одному з своїх інтерв’ю сказав, що Кубок України – найкоротший шлях до європейського футболу. Можете з цим погодитись?

- Звичайно. Утім, ми не дивимося так далеко. Ми готуємося від матчу до матчу. Зараз усі думки про матч у середу. Це кубок, і тут усе вирішується в одному матчі. Попри це, усі знають яке ми займаємо місце в національному чемпіонаті (14-те - Авт.). Зараз для нас важливо почати перемагати та радувати своїх вболівальників.

- Сергію, чому на Вашу думку, «Карпати» в національному чемпіонаті опинилися в турнірній ямі?

- В мене є своя точка зору, однак її афішувати я не хочу. Надіюся, що «Карпати» піднімуться вверх. Я старатимусь команді допомогти у цьому.

- Що скажете вболівальникам «Карпат», з якими у Вас склалися теплі відносини?

- Хочу подякувати вболівальникам, які підтримували мене після операції. Писали мені повідомлення, домомагали словом. За тепле відношення хочу віддячити їм забити м’ячами. Також хочу, щоб люди розуміли, що деякі питання з «Карпатами» в мене є незакритими досі. Впевнений, якщо усі правильно подивляться на ситуацію, непорозумінь не виникатиме.

vgolos.com.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Хьюстон Динамо предложил $3 млн за форварда Шахтера – журналист
Футбол | 28 марта 2024, 09:16 10
Хьюстон Динамо предложил $3 млн за форварда Шахтера – журналист

Кевином Келси всерьез интересуются за океаном

Хавбек сборной Украины назвал проблему команды перед Евро-2024
Футбол | 27 марта 2024, 18:32 0
Хавбек сборной Украины назвал проблему команды перед Евро-2024

Малиновский считает, что нужно перестать пропускать первыми

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Oz-Vi
"- В командах, які знаходяться вгорі турнірної таблиці, немає основного і другого складу"
зачем говорить такие заезженные и глупые штампы?