Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Первая лига
|
1406
1

Первая лига. Арсенал Белая Церковь - Зирка - 2:1

Кировоградская команда не смогла удержать ничью в гостях

Первая лига. Арсенал Белая Церковь - Зирка - 2:1
В завершальному турі першого кола чемпіонату України серед команд першої ліги кіровоградська «Зірка» в Білій Церкві протистояла місцевому «Арсеналу». До звітного матчу кіровоградці підійшли з кадровими проблемами. Із-за вилучення в попередньому матчі гру пропускав Андрій Порошин. На тренуванні отримали пошкодження камерунський легіонер Франк Онгфіанг та нападник Віталій Андрухов. Не могли в звітному матчі допомогти своїм партнерам Олександр Кочура та Максим Сирота. Андрій Смалько та Денис Стоян вже тренуються з командою і в найближчому майбутньому мають вийти в офіційних матчах. 

Аналізуючи стартовий склад кіровоградців, варто відзначити певні зміни в півзахисній лінії у порівнянні з попередніми матчами. Так, вперше в «старті» з’явився Вячеслав Самойленко. З перших хвилин зустріч починав Дмитро Осадчий.
Перший тайм матчу пройшов не за сценаріям кіровоградської команди. На початку зустрічі команди обмінялися напівмоментами, які жодній з команд дивідендів не принесли. З найбільш небезпечних моментів першої половини зустрічі відзначимо виконання кутового у середині тайму; в даному епізоді Василь Товкацький пробив головою поруч з дев’яткою гостей. А на 32-ій хвилині матчу арбітр призначив штрафний удар в 25-ти метрах від воріт гостей. Екс-гравець ПФК «Олександрія» Євген Шупік вміло виконав стандартне положення, пробивши низом повз Антона Ситникова, який, на жаль, в цьому епізоді не виручив свою команду. А через кілька хвилин господарі завдали аналогічного удару – цього разу голкіпер гостей чітко перевів м’яч на кутовий. З рахунком 1:0 на користь господарів і завершився перший тайм.

Другий тайм кіровоградська «Зірка» розпочала з атак. Господарі намагалися збити темп гри, перевести її в спокійне русло, але підопічні Ігоря Жабченка свого досягли. На 55-ій хвилині голкіпер господарів Марущак не дозволеним прийомом зупинив прохід Івана Рудницького і арбітр призначив одинадцятиметровий у ворота «Арсеналу». Сам потерпілий впевнено виконав пенальті, розвівши голкіпера та м’яч по різним кутам воріт.
П’ять хвилин по цьому команди обмінялися небезпечними атаками. З ударом Владислава Налигача справився голкіпер гостей Антон Ситников, а Іван Рудницький з передачі Павла Чорномаза пробив вище воріт «Арсеналу». В подальшому гості більше контролювали м’яч, виходило проходити центр поля, а от точної передачі та влучного завершального удару не вистачало. Запам’яталися комбінації Давидов – Самойленко – Батальський – Олександр пробив повз ворота суперника. Також варто відзначити трьохходівку Пінчук – Батальський – Чорномаз – гостру передачу перервали захисники господарів.

А на 75-ій хвилині стався суперечливий епізод в матчі: захисник «Арсеналу» ліктем відправив в нокдаун півзахисника гостей Вячеслава Самойленка. Це має бути червона картка, та де ж там? Арбітр взагалі залишив без уваги даний епізод матчу. На 77-ій хвилині господарі мали забивати, але стовідсотковий шанс забити змарнував Василь Товкацький. А на 86-ій хвилині Дмитро Леонов наважився на удар із тридцяти метрів – за фантастичною траєкторією м’яч опустився в дев’ятку воріт гостей. В хвилини, що залишилися до завершення матчу, Олександр Батальський міг зрівняти рахунок на табло, але йому завадили пробити відразу три захисники суперника. В підсумку прикра поразка в матчі, у якому кіровоградці заслуговували бодай на нічию. Сьогодні футбольна фортуна посміхнулася білоцерківському «Арсеналу».

Завершила кіровоградська команда перше коло чемпіонату. Хотілося вище перебувати в турнірній таблиці першої ліги, але що є, те є. Віримо, що в другому колі наша команда своїх відданих вболівальників порадує не лише яскравими матчами, а й перемогами. Нагадаємо, що в цьому році ще в першій лізі відбудеться чотири тури. Вже 28 жовтня кіровоградська «Зірка» в Ужгороді буде протистояти одному із лідерів першої ліги – «Говерлі-Закарпаття».

«Арсенал» - «Зірка» - 2:1
Голи: Шупік, 32; Леонов, 86 – Рудницький, 56 (пен.)

«Арсенал»: Марущак, М. Стоян, Налигач, Лебединець, Антонюк, Рибковський (Малий, 72), Проневич, Степанчук (Гонщик, 56), Леонов, Товкацький (Славов, 64), Шупик (Костюк, 57). 
«Зірка»: Ситников, Бочкур, Пінчук, Крижанівський, Бурдіян, Скляр, Шибко (Гололобов, 81), Осадчий (Рудницький, 40; Давидов, 62), Самойленко (Мазний, 88), Чорномаз, Батальський.
Попередження: Леонов, 23 - Крижанівський, 25.

fczirka.com.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ВИДЕО. Как Шевченко встретился с Роналду на мегафайте Усик – Фьюри
Футбол | 23 мая 2024, 08:19 3
ВИДЕО. Как Шевченко встретился с Роналду на мегафайте Усик – Фьюри

В бою за титул абсолютного чемпиона мира победил украинский боксер

Безвольное поражение в США. Рефери остановил бой Редкача в 5-м раунде
Бокс | 23 мая 2024, 08:26 12
Безвольное поражение в США. Рефери остановил бой Редкача в 5-м раунде

Иван абсолютно ничего не показал и проиграл Батыржану Джукембаеву техническим нокаутом

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.