Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Первая лига
|
1151
1

Первая лига. Энергетик - ФК Львов - 1:0

Тяжелая домашняя победа бурштынской команды

Первая лига. Энергетик - ФК Львов - 1:0
Львівські футболісти усвідомлювали всю важливість поєдинку у Бурштині, адже у цьому матчі змагалися і географічні сусіди, і команди, які розташувалися у турнірній таблиці недалеко одна від одної. Тому ніхто не дивувався впертості гри, яка мала особливий градус напруги.

На правах господарів ініціативою володіли господаарі, однак прорватися на ударні позиції гравцям «Енергетика» вдавалося вкрай рідко. Гості ж побудували гру на контратаках і вже на перших хвилинах ледь не скористалися нагодою загострити атаку. Однак нікому з львівських футболістів відзначитися у цьому матчі не вдалося.

Натомість футболісти з Бурштина нарощували натиск, особливо це позначилося у другому таймі, і, врешті-решт, досягли свого. Спочатку після навісної передачі й удару головою м’яч влучив у поперечину воріт «Львова». А вже через кілька хвилин Гребінський відгукнувся на схожий фланговий навіс і головою пробив точно в кут воріт.

Попри активні спроби львів’ян якось виправити становище і зіграти хоча б унічию, матч так і завершився мінімальною перемогою бурштинського «Енергетика». 

«Енергетик» - «Львів» - 1:0
Гол: Гребинський, 69. 

«Енергетик»: Карпов, Соколенко, Лазорик, Юрченко, Яневич, Гребинський, Долотко, Микуш, Семенина (Заїка, 45), Чернов, Януш, Боришкевич (Гордієнко, 59, Сікорський, 86).
ФК «Львів»: Череднюк, Жук (к), Заставний, Мостовий (Лазар, 29), Химич, Варивода, Грицай, Гринишин, Козловський (Мельник, 45), Чучман (Гончарук, 86), Чапко (Казан, 74).
Попередження: Заїка, 78 - Варивода, 64, Мельник, 87.

fclviv.com.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
yulius9
Неужели Львову конец, или все-таки вылезет? Будем верить.