Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Первая лига
|
1397
0

Первая лига. Нефтяник-Укрнефть - МФК Николаев - 3:0 + ВИДЕО

Дубль Карнозы помог хозяевам разгромить гостей

Первая лига. Нефтяник-Укрнефть - МФК Николаев - 3:0 + ВИДЕО
В заключному матчі першого кола Чемпіонату України серед команд першої ліги, охтирський «Нафтовик» приймав в себе в гостях команду МФК «Миколаїв» з міста Миколаєва. Останнього разу ці дві команди зустрічалися в далекому 2006-му році, тоді на стадіоні «Нафтовик» охтирчани переграли «Миколаїв» з рахунком 2:1. Цього ж разу охтирчани теж зуміли переграти свого суперника і отримати довгоочікувану«вікторію».

З самого початку матчу підопічні Серігія Мізіна впевнено пішли вперед, і за перші п'ятнадцять хвилин зуміли створити низку небезпечних моментів. Сергій Литовченко грубо зіграв біля свого штрафного майданчика, і охтирчани отримали змогу виконати небезпечний штрафний удар. До м’яча підійшов майстер стандартів Артур Карноза, який точним ударом пробив по воротам, але голкіпер гостей в стрибку відбив цей м’яч. Олексадр Саванчук обігравши захисника гостей, з лівого флангу зробив навісну передачу на Івана Козоріза, який головою пробивав по воротам, але голкіпер гостей знову був на висоті і зумів перевести м’яч на кутовий. Через хвилину Олександр Саванчук знову, але тепер з іншого флангу, зробив гарну навісну передачу на Маринчука, Денис головою пробив по воротам, але Богдан Пацюк був на місці, і зумів нейтралізувати небезпеку біля своїх воріт.

Після такої порції небезпечних моментів на початку матчу, всім стало зрозуміло, що охтирчани в цьому матчі налаштовані тільки на перемогу і глядачі побачать гарний та дивовижний футбол. Але ближче до середини першого тайму, темп гри дещо сповільнився і вся боротьба була загострена в центрі поля. Свій перший небезпечний момент біля воріт «Нафтовика», гості зуміли створити тільки на 30-й хвилині. Після розіграшу штрафного, Сергій Зелді з близької відстані небезпечно пробивав головою, м’яч влучив в Дениса Рильського, і миколаївці втратили свій шанс щоб забити гол. До кінця першого тайму обидві команди так і не зуміли забити гол, і на табло світилися нулі.

Після перерви заміну зробили тільки господарі поля. На поле вийшли Башлай та Грицук які замінили Козоріза та Маринчука. Вже на перщій хвилині другого тайму Дмитро Вітер зумів забити м’яч у ворота «Миколаєва», але арбітр зафіксував положення поза грою. Цей м’яч був першим дзвіночком, і всім було зрозуміло що скоро буде гол. Так і сталося, Василь Грицук вправно розібрався із захисником гостей, і точним ударом послав кулю в сітку «Миколаєва». Цей гол добавив впевненості футболістам «Нафтовика» і вони впевнено контролювали хід гри, і нав’язували супернику свою гру. На 63-й хвилині Олександр Саванчук віддав довгу передачу на Карнозу, який обробивши м’яч, забив красень гол, пробивши в праву девятку, за що отримав бурхливу підтримку з боку вболівальників. Ближче до кінця зустрічі Олександр Саванчук скористався помилкою захисників «Миколаєва», і сильним ударом пробив по воротам, але голкіпер гостей в стрибку зумів відбити м’яч. Жирну точку в цьому матчі поставив маленький Мессі, як на післяматчевій конференції відмітив коуч гостей, Артур Карноза майстерно виконав стандарт метрів з двадцяти, і зумів оформити дубль в цьому матчі.

Одже з рахунком 3:0 охтирчани впевнено проходять «Миколаїв». Наступний матч «Нафтовик» проведе теж в рідних стінах, 29 жовтня суперником охтирчан буде вінницька «Нива».

«НАФТОВИК-УКРНАФТА» – МФК «МИКОЛАЇВ» – 3:0
Голи: Грицук (50), Карноза (63, 77).

«НАФТОВИК-УКРНАФТА»: Рильський, Розгон, Кравченко, Зайчук, Карпенко-к, Козоріз (Башлай, 46), Бояринцев, Саванчук (Воробей, 81), Маринчук (Грицук, 46), Карноза, Вітер (Коваленко, 64).
«МИКОЛАЇВ»: Пацюк, Зелді, Литовченко-к (Чаус, 28), Войцеховський, Волков, Тарасенко, Лисицин, Бровкін, Маткевич (Заричнюк, 46), Гудзикевич, Ліщук.
Попередження: Кравченко (44), – Литовченко (3), Ліщук (45+1), Войцеховський (54), Тарасенко (57).



fcnaftovyk.com.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Шовковский рассказал о договоре с Ребровым, травмах Ярмоленко и Шапаренко
Футбол | 18 мая 2024, 18:17 13
Шовковский рассказал о договоре с Ребровым, травмах Ярмоленко и Шапаренко

Тренер киевлян оценил состояние игроков после матча УПЛ

Усик против Фьюри – поединок 50 на 50. Легендарный бой за абсолюта
Бокс | 18 мая 2024, 03:50 32
Усик против Фьюри – поединок 50 на 50. Легендарный бой за абсолюта

Sport.ua вместе с GGBET анонсирует главный поединок супертяжелой весовой категории в боксе за 25 лет

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.