Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1328
1

Ситуація з вінницькою «Нивою» залишається невизначеною

Клубу потрібен спонсор, причому негайно

Ситуація з вінницькою «Нивою» залишається невизначеною
У минулий вівторок у приміщенні вінницької обласної держадміністрації відбулася екстрена нарада стосовно ситуації, що склалася навколо місцевого футбольного клубу «Нива», який наразі переживає не кращі свої часи. У нараді взяли участь президент ПФЛ Мілетій Бальчос, заступник голови ОДА Любов Спірідонова, начальник управління ОДА з питань фізкультури і спорту Олександр Фєнєв, заступник голови міськспорткомітету Олександр Білінський, заступник міського голови Валентина Балицька, заступник голови обласної Федерації футболу Михайло Прозоровський, директор ФК «Нива» Паша Касанов та футболісти клубу. Основною темою робочої зустрічі став пошук можливих шляхів, буквально кажучи - порятунку колись славнозвісного клубу та збереження його у складі ПФЛ. Результати розмови не залишилися осторонь уваги губернатора Вінницької області Миколи Джига, який, на жаль, не зміг взяти участь у нараді через термінове відрядження. Але, ознайомившись із підсумками бесіди, керівник області зазначив, що вихід з ситуації він бачить виключно у пошуку інвестора, який би взяв на себе фінансування клубу, запевнивши у тому, що влада серйозно переймається проблемами розвитку спорту на всіх його рівнях.

Не відмовляється продовжувати надавати допомогу вінничанам і президент клубу Володимир Продівус, проте, за його словами, власних фінансових можливостей недостатньо задля забезпечення ефективного функціонування клубу та навчально-тренувального процесу.      

Паша Касанов, директор клубу ФК «Нива» Вінниця, в одному зі своїх інтерв’ю заявив, що команда продовжуватиме виступи у чемпіонаті серед команд першої ліги у разі появи надійного джерела фінансування, адже  наявних коштів недостатньо для нормальної життєдіяльності команди.   

Після досить гострої дискусії президент ПФЛ Мілетій  Бальчос надав наступний коментар:

- Особисто я вельми занепокоєний  ситуацією, в якій опинилася вінницька «Нива» - старожил Професіональної футбольної ліги. Розмова виявилася відвертою. Нам  вдалося напрацювати пропозиції до розгляду губернатором та прийняття ним остаточного рішення щодо шляхів утримання клубу. Коштів, які є у розпорядженні керівництва клубу, недостатньо, адже за час так би мовити, кризи, накопичився величезний борг, який треба погасити. Тому я бачу єдиний вихід – залучення спонсорів, які у співпраці з владними структурами допоможуть клубу продовжити свою діяльність у професіональному статусі.

ПФЛ України
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Dynamo50
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил