Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Профессиональный бокс
| Обновлено 13 октября 2011, 13:37
2546
1

Про те, як Бубка натиснув на AIBA

Авторитет президента НОК України допоміг не тільки Василеві Ломаченку, а й усій збірній

| Обновлено 13 октября 2011, 13:37
2546
1
Про те, як Бубка натиснув на AIBA
Дмитрий Сосновский
Старший тренер збірної України з боксу Дмитро Сосновський розповів Коментатору про те, як на чемпіонаті світу в Баку вдалося відстояти перемогу в 1/8 фіналу Василя Ломаченка.

«Ситуація із Василем Ломаченко була складна, - каже Дмитро Дмитрович. - На сьогодні Ломаченко у збірній є локомотивом. На нього усі рівняються. Василь є дуже талановитим і дуже працьовитим. Потрібно, щоб усі зрозуміли – для того, щоб добитися того, чого добився Ломаченко, потрібно багато працювати. І ось в 1/8 фіналу він побив бразильця Робсона Консесао, але перемогу віддали його супернику. Це не могло не позначитися на усій нашій команді. Якщо в такому бою засуджують Ломаченка, то чого чекати в інших боях?.. Нас немов молотом по голові огріли.

Ми оперативно оформили протест на рішення суддів. Паралельно ми зателефонували голові Державної служби молоді і спорту України Равілю Сафіулліну та президенту НОК Сергію Бубці. Переконаний, ці люди зробили дуже багато для того, аби поновити справедливість. Вирішальну роль відіграв статус Сергія Бубки. Він зміг зв’язатися із президентом AIBA та пояснити ситуацію. Вони переглянули бій і віддали перемогу Василю Ломаченко. Про це дізнався десь о 2-й ночі. Не став будити хлопців, завтра ж на них чекали бої. А о 6-й ранку, коли ми почали збиратися на зважування, усі уже знали про рішення AIBA. Хлопці теж дуже переживали і чекали на вирішення ситуації».
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
UgandaMan
за Васю спасибо, конечно но имхо надо было и по финалу Беринчика тоже протест подавать...