Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 08 октября 2011, 00:49
2479
4

Игорь ХУДОБЯК:«Мы не забыли о цели попасть в Еврокубки»

Капитан «Карпат» о ситуации в команде

| Обновлено 08 октября 2011, 00:49
2479
4
Игорь ХУДОБЯК:«Мы не забыли о цели попасть в Еврокубки»
– Ігорю, «Карпати» були в однаковому положенні з «Волинню», адже обидві команди до особистої зустрічі не вигравала по 5 турів...
– Було непросто виходити на такий поєдинок, коли дуже сильно зростає відповідальність за результат. Але хвилювання на полі було ще більшим, ніж передстартове. Якщо говорити про результат, то він не може не радувати. Але якоюсь мірою він є і авансом, який потрібно буде відпрацьовувати найближчим часом. Кажу так, тому що якість гри поки ще далека від тієї, на яку ми здатні.

– Після повернення «Волині» до Прем’єр-ліги ви не знаєте втрат проти лучан. Зручний суперник?
– Можливо, навіть навпаки. Статус дербі, коли ми зустрічаємось із географічними сусідами, не дозволяє говорити про легкість здобуття результату. Запорукою успіху цього разу стала краща реалізація моментів з нашого боку. У досить рівному першому таймі ми не мали стовідсоткових моментів, але зуміли забити після дальнього удару Олега Голодюка. Далі, за рахунку на нашу користь, вже було легше. Та й концентрація була на межі, оскільки перед цим вже мали досвід, як втрачати перемогу у другому таймі. Тому зуміли не повторити помилок.

– Всі звикли бачити «Карпати» за 2 попередні сезони на 5-му місці. Зараз зона УЄФА вже втекла від львів’ян?
– Звичайно, ми не забули про свою мету потрапити до єврокубків, не розпрощались із мрією знову посісти високе місце. Все залежатиме від нас. Ще 2 матчі виграти ? тоді можна буде говорити про збереження торішніх позицій. Піднятись цілком можливо, враховуючи той факт, що щільність, з якою команди розташувались перед нами, дозволяє це зробити. Також не забуваємо про інший турнір ? маю на увазі кубкові змагання.

– Як Олег Кононов побудував роботу команди під час паузи в Епіцентр Чемпіонаті України?
– Мали 3 дні відпочинку. Зібрались у середу, будемо працювати у дворазовому режимі. Ці дні будуть нагадувати міжсезонний збір, адже є над чим працювати, що виправляти. Щодо товариських зустрічей, то один матч планувався, але на разі я точно не можу сказати, відбудеться він чи ні, а також ім’я можливого суперника.

– Якщо повернутись до стартового відрізку «Карпат», чому він був проведений слабко?
– Дуже багато доводиться чути подібних питань, але чесно зізнаюсь: чіткої відповіді не знаю. Зараз просто потрібно через наполегливу працю віднайти свою гру, адже не було не лише результату ? багато що насправді не виходило.

– Відомо, що до розташування «Карпат» повернувся нападник Сергій Кузнецов. Можна розраховувати на його допомогу у найближчих зустрічах?
– Поки що невідомо. Сергій у перший день тренувань займався за індивідуальною програмою. Мабуть, ситуація з ним стане зрозумілою, коли відбудеться зустріч з керівництвом клубу.

– Що можеш сказати про найближчого суперника – «Арсенал»?
– Перш за все, нам відомо, що Олег Кононов та Леонід Кучук працювали разом у Білорусі. Тож чергова гра стане принциповою з додатковим підтекстом. «Арсенал» багато забиває на останніх хвилинах, добре фізично готовий, а наявність великої кількості досвідчених футболістів дозволяє легко варіювати складом і тактикою.

– «Карпати» останнім часом стали «домашньою» командою, «каноніри», навпаки, краще грають поки що у гостях. Як гадаєш, фактор свого поля має вам допомогти на наступному тижні?
– Хочеться сподіватись, що рідні стіни стануть щасливими все ж для нас. Хоча глядачів зараз не так багато через наші невдачі, однак сподіваюсь на допомогу вболівальників.

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
BogdanProrok
Карпати піднімаються після нокдауна? Мабуть, покаже зустріч з Арсеналом...
konicarog
Удачі Карпатам
lutsk77
И что там делать будете?)))
Dijon007
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил