Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
|
2016
0

Молодежная сборная Украины отправилась на Мальту

Павел Яковенко рассчитывает на 19 футболистов

Молодежная сборная Украины отправилась на Мальту
Вчора вдень молодіжна збірна України чартерним рейсом вирушила на Мальту, де на команду Павла Яковенко чекає зустріч з однолітками-господарями.

На збір, який проходив в ірпінському «Адміралі», приїхали 20 футболістів. Однак, як стало відомо вже на зборі, один з півзахисників команди, Віталій Віценець, травмований, тому він не полетів з командою на Мальту, а був відправлений для проходження повного огляду та відновлення в свій клуб, «Іллічівець».
Таким чином, тренерський штаб «молодіжки» буде розраховувати в Мальті на 19-х виконавців: 16 польових гравців і трьох воротарів.

Воротарі: Ігор Березовський («Оболонь»), Максим Коваль («Динамо»), Артем Тетенко («Шахтар);
Захисники: Василь Прийма («Металург»), Юрій Путраш («Таврія»), Ігор Пластун («Оболонь»), Сергій Кривцов («Шахтар»), Ярослав Олійник («Зоря), Євген Ткачук («Ворскла»);
Півзахисники: Андрій Богданов («Арсенал»), Ігор Чайковський, Віталій Федотов (обидва – «Іллічівець»), Євген Шахов («Дніпро»), Роман Безус («Ворскла»), Олександр Караваєв («Шахтар»), Станіслав Причиненко ( «Таврія»), Дмитро Хомченовський («Зоря»);
Нападники: Ілля Михальов («Амкар», Росія), Філіп Будковський («Іллічівець»).

По прильоті в Мальту,  наша збірна розміститься на острові Гозо, в готелі «Кемпінські», де і буде базуватися в найближчі три дні. Передматчеве тренування українців відбудеться 6 жовтня: гравці нашої команди випробують поле стадіону «Гозо», де і буде проходити матч.

Поєдинок відбудеться в п'ятницю, 7 жовтня, на острові Гозо, о 18.00 за місцевим часом. Пряма трансляція матчу запланована на телеканалі «Футбол».

http://ua.uefa.com/


Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.