Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
|
632
0

31 травня будуть готові усі документи на участь у другому етапі тендеру на проведення фіналу Євро-2012

11 травня Кабінет Міністрів України затвердив план заходів на 2006 рік з підготовки до участі у другому етапі тендеру на право проведення фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу 2012 року

Про це повідомив Міністр України у справах сім’ї, молоді та спорту Юрій ПАВЛЕНКО.
Зокрема, документом передбачено розроблення законопроекту про проведення чемпіонату Європи з футболу в Україні та Республіці Польща "Євро-2012". Передбачається, що зазначений законопроект буде прийнятий Верховною Радою України у жовтні поточного року.

«Буде розроблено план заходів щодо будівництва та реконструкції об’єктів Національного спортивного комплексу "Олімпійський" згідно з вимогами УЄФА, а також план реконструкції та будівництва стадіонів і підготовки тренувальних баз», - поінформував Юрій ПАВЛЕНКО.
За словами Міністра, затвердженим Планом підготовки передбачається створення туристичної інфраструктури, реконструкція готелів та кемпінгів згідно з вимогами УЄФА в регіонах, які прийматимуть матчі Євро-2012. Це, зокрема, Дніпропетровська, Донецька, Львівська, Київська і Одеська області та місто Київ. Реалізацію цього завдання планується здійснити за рахунок залучених інвестиційних коштів.

У плані - внести зміни до Державної програми розвитку автомобільних доріг з метою здійснення першочергових заходів щодо розвитку транспортної інфраструктури.

Протягом другого кварталу буде завершено розробку проекту концепції розвитку транспортної мережі міст Дніпропетровська, Донецька, Львова, Одеси та Києва.

Також, має бути розроблено план заходів щодо реконструкції аеропортів, автомобільних та залізничних вокзалів у містах, де проводитимуться змагання.

Врахувавши застереження міжнародних фахівців щодо відсутності певного досвіду з проведення спортивних заходів високого рівня Україна проведе кілька міжнародних турнірів з футболу.

Серед них - ІV міжнародний турнір з футболу пам’яті Валерія ЛОБАНОВСЬКОГО, який стартував у Києві 12 травня і триватиме до 14-го.

Також, це V міжнародний юнацький турнір з футболу пам’яті Віктора БАННІКОВА (5 – 12 червня) та міжнародний турнір з футболу «Генерація - 2012» (8 – 13 серпня). У якості почесних гостей на турніри буде запрошено високе керівництво міжнародних структур з футболу.   

«31 травня будуть готові усі документи на участь у другому етапі тендеру на проведення фіналу Євро-2012. Переконаний, ми будемо достойними претендентами на проведення в Україні змагань такого високого рівня», - зазначив Юрій ПАВЛЕНКО. 

Прес-служба

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Источник: Белик ударил 70-летнего Ищенко после игры Шахтер U19 – Динамо U19
Футбол | 10 мая 2024, 22:37 22
Источник: Белик ударил 70-летнего Ищенко после игры Шахтер U19 – Динамо U19

Юниоры донецкого «Шахтера» проиграли киевскому «Динамо» со счетом 1:2

Украина – лидер. Турнирные таблицы ЧЕ по socca. Зафиксирован счет 18:0
Другие виды | 10 мая 2024, 06:15 0
Украина – лидер. Турнирные таблицы ЧЕ по socca. Зафиксирован счет 18:0

Хорватия отгрузила в ворота Люксембурга 18 безответных мячей

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.