Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1018
0

Сандро ГУРУЛИ: «Каждая победа дается тяжело»

И матч против «Волыни» не стал для «Карпат» исключением

Сандро ГУРУЛИ: «Каждая победа дается тяжело»
Сандро Гурули
Ось уже у третій грі поспіль Сандро Ґурулі виходить на поле у стартовому складі. Старання грузина важко не помітити. Нарешті, вони допомогли команді здобути результат. У неділю Сашко не відпочивав, як інші карпатівці, а готувався до вильоту в Грузію, де на нього чекає останній поєдинок відбору до Євро-2012 проти Греції.

– Кожна перемога дається важко, матч проти «Волині» не був винятком. Ми розуміли, що треба віддати все, що маємо, аби виграти. У нас давно не було перемог. Я думаю, що цього разу ми таки її заслужили.

– Грати проти оборонців «Волині», мабуть, найважче...
– Це точно! Не просто. Вони всі такі здорові, трохи мені від них дісталося, але це дрібниці. Головне, що ми перемогли, від цього навіть біль минув.

– А в Мартинюка?
– У нього травма. Я бачив добре цей епізод, біг позаду нього. Зауважив, що Майкон відмахнувся, але не думав, що настільки сильно. Коли Слава впав, я побачив у нього на обличчі кров. Суддя відразу сказав, щоб ми йому не заважали, він і сам все чудово бачить. Після цього показав гравцю «Волині» червону картку.

– З яким настроєм летиш в Грузію?
– З набагато кращим, аніж в попередні рази. Ми стільки чекали на цю перемогу... Тепер, думаю, настрій в усіх буде кращим. За два тижні будемо грати проти «Арсенала» вже з іншим настроєм. Ну, звісно, будемо продовжувати нашу роботу, щоб вибиратися з небезпечної зони.

– Грузія втратила шанси вийти на Євро...
– Нічого, ми будемо грати за країну. Маємо показати і довести, що ми не слабші. Все віддамо, аби грюкнути дверима на прощання.

– Наостанок скажи, що стало причиною твого повернення в основу після доволі довгого заслання в дубль?
– Тренер, очевидно, побачив мої старання та бажання повернутися на вищий рівень. Він дав мені шанс і я маю за нього міцно триматися. 

Інформаційний центр ФК «Карпати»
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.