Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1099
0

Андрей ТЛУМАК: «Каждый качественно сделал свою работу»

Несмотря на болезненное столкновение в конце матча, голкипер «Карпат» чувствует себя хорошо

Андрей ТЛУМАК: «Каждый качественно сделал свою работу»
Андрей Тлумак
Воротар «Карпат» Андрій Тлумак по завершенні західноукраїнського дербі в Луцьку поділився з Інформаційним центром клубу своїми враженнями і розповів про епізод, після якого його ледь не довелося замінити.

«Особливо говорити нічого. Нікого виділяти не буду, всі хлопці відіграли добре. Кожен якісно зробив свою роботу. Виконали на гру установку, яку перед матчем отримали. А головне, ніхто у грі не зробив ніяких прикрих помилок. Ну й зрозуміло, дуже добре, що нарешті нам вдалося виграти. Настрою ця перемога трохи додала, але ми чудово розуміємо, що попереду нас чекає ще багато непростих матчів. Тому будемо робити все, аби потроху виправити те становище, в якому знаходимося. Дуже важливо, що вдалося забити другий гол. Це одразу додало нам впевненості. Бо коли рахунок 1:0, то все одно ти не маєш права на помилку: достатньо її припуститися і рахунок вже нічийний. А коли перевага в два м’ячі, то ти маєш певний запас і в психологічному плані грати набагато легше. Зрештою, так все сьогодні й вийшло. Ми контролювали гру і довели її до перемоги», – сказав воротар карпатівців.

Розповів Андрій і про епізод наприкінці зустрічі, коли після зіткнення з нападником «Волині» Євгеном Павловим йому довелося надавати медичну допомогу: «Зараз вже все нормально, а в грі, одразу після зіткнення, мене трохи «повело». Ігровий епізод. При зіткненні нападник влучив мені у скроню. Самі розумієте, що це не найприємніші відчуття. Я на якусь мить «поплив», але прийшов до тями і в подальшому все було нормально. Зараз почуваюся цілком добре. Так що все гаразд».

Інформаційний центр ФК «Карпати»
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.