Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Первая лига
|
1706
0

Первая лига. Нефтяник-Укрнефть - Сталь Алчевск - 3:4

Суперрезультативный матч в Ахтырке! + ВИДЕО

Первая лига. Нефтяник-Укрнефть - Сталь Алчевск - 3:4
Окана-Стази

24 вересня виповнилося 370 років з дня заснування міста Охтирки. Хоча подарунку в вигляді перемоги до дня міста підопічні Сергія Мізіна не змогли зробити, але показати справді видовищну та багату на голи гру все таки вдалося.

З самого початку матчу вдало розпочали алчевці, вже на другій хвилині їм вдалося забити швидкий гол. Колінс пройшовши правим флангом зробив подачу в карний майданчик охтирчан, і Окана-Стазі зігравши на випередження відправив кулю в сітку воріт "Нафтовика". Після подачі з кутового капітан «Нафтовика» Ленід Бояринцев мав гарний шанс щоб зрівняти рахунок, але з близької відстані пробив вище воріт. Вже на 17-й хвилині алчевці подвоїли рахунок, Окана-Стазі віддав гарну передачу на Поступаленка, який не схибив і точним ударом пробив в нижній кут воріт. Відразу ж охтирчани відповіли забитим голом, Карноза обігравши захисника алчевців, віддав передачу на Башлая і Дмитро сильним ударом пробив по воротам, м’яч рикошетом від гравця «Сталі» залетів у ворота. Таким чином охтирчани скоротили рахунок і впевнено пішли відігрувати наступний м’яч.

На 24-й хвилині Владислав Зайчук пройшовши лівим флангом, зробив гарний навіс в карний майданчик гостей, Іван Козоріз перегравши захисників «Сталі» пробив головою і зрівняв рахунок в матчі. Через декілька хвилин, Артур Карноза гарматним пострілом пробивав за меж штрафного майданчика, голкіпер гостей в стрибку перевів м’яч на кутовий. Під кінець першого тайму Максим Дигтярьов зробив прострільну передачу з правого флангу, Окана-Стазі пробив по воротам, але Вокальчук зумів відбити м’яч, який від стійки відскочив до Колінса, і Нгаха послав м’яч в сітку воріт.

Перед початком другого тайму Сергій Мізін зробив дві заміни, замість Стадніка та Грицука на поле вийшли Вітер та Сахно. Перший небезпечний момент в другому таймі створили охтирчани. Артур Карноза потужним пострілом із-за меж карного майданчика пробив по воротам, але м’яч влучив в поперечину. Через три хвилини охтирчани все ж зрівняли рахунок. Вітер зробив пас на Карнозу, Артур без підготовки послав кулю в сітку «Сталі».

В середині другого тайму Колінс вийшов на побачення один на один з Вокальчуком, але не зміг переграти Сергія і м’яч відскочив на кутовий. Переможний м’яч в цьому матчі був забитий з пенальті. На 69-й хвилині після навісу з кутового м’яч влучив в руку Деревльову, і арбітр призначив пенальті. Окана-Стазі гарно виконав стандарт і алчевці перевели шальки терезів на свою користь. Попри всі намагання охтирчан, зрівняти рахунок в цьому матчі їм так і не вдалося.

«НАФТОВИК-УКРНАФТА» – «СТАЛЬ» – 3:4
Голи:
Башлай (17), Козоріз (24), Карноза (61) – Окана-Стазі (2, 70 з пенальті), Поступаленко (16), Колінс (36).

«НАФТОВИК-УКРНАФТА»: Вокальчук, Евстафієв, Бояринцев-к Зайчук, Карпенко, Козоріз, Башлай, (Деревльов, 61),(Воробей, 75), Грицук,(Сахно,46),Саванчук, Карноза, Стадник, (Вітер, 46).
«СТАЛЬ»: Комарицький, Мірошник,(Ховбоша,46), Колесниченко, Кондратюк, Сікорський, Дегтярьов (Одинцов, 71), Гавриш, Поступаленко, Батюшин,(Мироненко, 77), Окана-Стазі, Колінс, (Янченко, 90+2). 
Попередження: Стадник (22), Козоріз (49) – Поступаленко (55), Батюшин (58), Окана-Стазі (90).

www.fcnaftovyk.com.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Назван инициатор «травм» Ракицкого перед спаррингами сборной Украины
Футбол | 28 марта 2024, 09:32 6
Назван инициатор «травм» Ракицкого перед спаррингами сборной Украины

Журналист Виктор Вацко вспомнил кейс из карьеры защитника «Шахтера»

Александр ХАЦКЕВИЧ: «Лунин сейчас дороже Куртуа»
Футбол | 27 марта 2024, 18:18 2
Александр ХАЦКЕВИЧ: «Лунин сейчас дороже Куртуа»

Бывший тренер киевского «Динамо» оценил прогресс украинского вратаря «Реала»

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.