Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
1594
2

Сандро ГУРУЛИ: «Наше место - в первой пятерке»

Про игру с «Полтавой» футболисты «Карпат» уже забыли и переключились на «Металлург»

Сандро ГУРУЛИ: «Наше место - в первой пятерке»
Сандро Гурули

Грузинський легіонер «Карпат» Сандро Ґурулі розповів Інформаційному центру клубу, чому він так і не забив бодай один м’яч у кубковій грі з «Полтавою».

– Про гру скажу, що обидві команди зіграли добре. «Полтава», як і ми, віддавала всі сили, щоб виграти цей матч. Це кубковий поєдинок, а в цьому турнірі, як на мене, ще важче грати, ніж у чемпіонаті, де багато ігор і в принципі навіть після програшу можна все поправити. А в Кубку немає жодного вибору. Тут є лише два можливих варіанти – або виграєш і граєш далі, або програєш і прощаєшся з мріями про трофей. Саме тому обидві команди хотіли виграти. У нас було набагато більше моментів, щоб забити, але вдалося це зробити лише раз. Та головне, що ми перемогли і будемо далі боротися за Кубок. Тому загалом я задоволений. Але звичайно, в першу чергу результатом.

– Чому не вдалося забити більше і тим самим виграти з переконливішим рахунком?
– Я не знаю. Не буду говорити за інших, скажу лише за себе. У мене було кілька непоганих нагод забити. Але я надто поспішав, а потрібно було спокійно вирішувати момент. Виходить, забракло холоднокровності. А сталося так напевно через те, що я, можна сказати, повернувся в команду. Адже я кілька матчів грав за молодіжний склад. Тому десь трохи перехвилювався, бо дуже хотів себе проявити з якнайкращої сторони. От надмірне бажання забити й підвело.

– Ігрові зв’язки з партнерами у грі відновив швидко?
– Звичайно, що так. Я ж у команді вже три роки. Ми один одного розуміємо з півслова. В цьому плані ніяких проблем не виникало, все нормально.

– На твою думку, перемога в кубковому матчі додасть тобі і решті гравцям команди впевненості в іграх чемпіонату?
– Однозначно, що так. Про гру з «Полтавою» ми вже, можна сказати, забули і повністю переключаємося на «Металург». Нас абсолютно не влаштовує наше нинішнє становище у турнірній таблиці. Нижні місця в ній не для «Карпат». І ми зробимо все, щоб виправити ситуацію. Наше місце – в першій п’ятірці.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Андрій Кардащук
Доказуйте яке наше місце на полі. Поки що ви заслуговуєте те, на якому зараз є. Але нас воно теж не влаштовує.
StefanFiori
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил