Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Первая лига
|
1038
0

Первая лига. Энергетик - Нефтяник-Укрнефть - 0:2

Ахтырчане добыли важную выездную победу

В одинадцятому турі Чемпіонату України суперником охтирчан була команда «Енергетик» з Бурштину. За статистикою минулий матч в Бурштині закінчився нічиєю 1:1, тож цього разу охтирчани їхали тільки за перемогою.

З перших хвилин матчу активно розпочали гості. Максим Стадник пройшовши лівим флангом ввірвався в карний майданчик бурштинців і намагався зробити прострільну передачу на Саванчука, але голкіпер господарів перехопив її. На п’ятнадцятій хвилині Артур Карноза метрів з 35-ти пробивав по воротам, але Карпов був на місці і забрав цей м’яч. На 21-й хвилині Артур Карноза гарною передачею вивів Саванчука на побачення з Карповим, Олександр не схибив і послав кулю в ворота «Енергетика». Після забитого голу охтирчани впевнено почали контролювати хід гри і показували своє повне домінування на полі. Дмитро Башлай поборовшись за м’яч, зробив передачу на Карнозу який зіграв на випередження і пробив по воротам, але м’яч влучив в поперечину. Той же Карноза два рази з дальніх відстаней пробивав по воротах «Енергетика», але обидва рази голкіпер господарів нейтралізовував небезпеку. Порушити спокій біля воріт охтирчан зумів Ігор Семенина, який нещодавно захищав кольори «Нафтовика». Після передачі з правого флангу, Ігор з п’яти метрів пробив вище воріт, чим визвав бурне невдоволення бурштинської торсиди. Наприкінці першого тайму після подачі з кутового Іван Козоріз головою пробивав по воротам, але м’яч пролетів поруч зі стійкою.

Другий тайм розпочався з небезпечного моменту біля воріт «Енергетика». Максим Стадник зробив гарну передачу на Козоріза, Іван без підготовки пробив по воротам, Карпов в падінні перевів м’яч на кутовий. Весь другий тайм запекла боротьба відбувалася в центрі поля, гравці обох команд боролися до останнього за що неодноразово отримували гірчичники від арбітра. ВасильГрицук та Дмитро Воробей які вийшли на заміну, в кінці матчу розіграли між собою гарну комбінацію. Грицук віддав пас на Дмитра який обігравши захисника зробив навіс на Василя, який головою послав м’яч у сітку воріт «Ерергетика» і поставив жирну крапку в цьому матч.

Таким чином з рахунком 2:0 охтирчани впевнено здолали «Енергетик» і отримали виграшні 3 очки.

«Енергетик» - «Нафтовик Укрнафта» 0-2
Голи:
Саванчук 21, Грицук 91.

«Енергетик»: Карпов, Данищук, Лазорик, Яневич, Юрченко, Гребинський(Соколенко, 81), Боришкевич(Ципердюк, 54), Чернов, Семенина(Долотко, 65), Януш, Сікорський(Фурта, 67).
«Нафтовик-Укрнафта»: Вокальчук, Євстафієв, Бояринцев, Зайчук, Карпенко, Кравченко(Сахно, 58), Башлай(Грицук, 62), Козоріз, Саванчук, Карноза, Стадник(Воробей, 80).
Попередження: Фурта 69, Гребинський 78, Соколенко 81, Яневич 93 - Євстафієв 4, Бояринцев 17, Кравченко 46, Сахно 77, Вокальчук 83.

www.fcnaftovyk.com.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.