Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
2061
1

Анатолий БЕССМЕРТНЫЙ: «Насчет Боингов для каждого я пошутил»

В 1/16 Кубка Украины «Полтава» встретится с львовскими «Карпатами»

Анатолий БЕССМЕРТНЫЙ: «Насчет Боингов для каждого я пошутил»
Анатолий Бессмертный

Відразу після матчу проти київської «Оболоні», що відбудеться у суботу, «Карпати» розпочнуть підготовку до поєдинку 1/16 Кубка України. На цій стадії змагань «зелено-білі» на виїзді зіграють проти ФК «Полтава», що виступає у другій лізі. Головний тренер полтавчан – відомий у минулому захисник київського «Динамо» Анатолій Безсмертний, – слідкуватиме за перебігом матчу «Карпат» проти «Оболоні». Про це він розповів в коментарі Інформаційному центру.

– Загалом я задоволений результатами жеребкування. Добре, що нам дісталася така хороша команда. Зараз справи у «Карпат» в чемпіонаті не складаються так, як би вони цього хотіли, але все одно, гра в них є. «Карпати» – це самобутня команда, проти якої дуже важко грати. Нам буде непросто, але ми все ж раді, що до нас приїде така команда. Насамперед, це потрібно для розвитку нашого клубу.

– Минулого року у Кубку ви грали проти донецького «Шахтаря». Пригадується, ви тоді пообіцяли, що у випадку проходження чемпіона, кожен гравець вашої команди отримає по Боїнгу...
– Звісно, це був жарт. У нас невеликі преміальні – не важливо за чемпіонат чи за Кубок. Але головне, що все виплачується вчасно і стабільно. Наш клуб тримається на чесних стосунках.

– Суботній матч «Карпат» проти «Оболоні» будете дивитися і розбирати?
– Звичайно, подивимося. І для себе розберемо. Крім всього іншого буде цікавий матч, подивимося як виглядають «Карпати». Ми всі ігри намагаємося дивитися у Прем’єр-лізі та єврокубках. Нам цікавий той футбол, де є нові віяння, де можна щось для себе почерпнути. Тому суботній поєдинок нам буде цікавим з усіх сторін.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Locci
Карпати розірвуть їх , тут без шансів