Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
567
0

Матч „Динамо” – „Шахтар” проведе англієць Беннетт

Сьогодні Комітет арбітрів національної федерації визначив бригаду арбітрів, яка проведе матч 30-го туру чемпіонату України між столичним „Динамо” та донецьким „Шахтарем”

Матч „Динамо” – „Шахтар” проведе англієць Беннетт

Це англійська бригада рефері на чолі з титулованим арбітром топ-групи ФІФА Стефеном Беннеттом, якому допомагатимуть асистенти арбітра Кевін Пайк та Роджер Іст. Четвертим арбітром буде Майк Дін.

Нагадаємо, що напередодні вирішального матчу чемпіонату України сезону 2005/06 рр. представники донецького „Шахтаря” звернулися до клубу „Динамо” Київ з пропозицією порушити клопотання перед Комітетом арбітрів ФФУ щодо запрошення на вказаний матч іноземної бригади арбітрів, яку підтримав також столичний клуб, погодившись із аргументацією суперника по вирішальному матчу чемпіонату України з футболу 2005/2006.  Національна федерація, керуючись європейською практикою, надіслала запити до футбольних асоціацій Англії, Іспанії, Німеччини та Франції щодо можливості проведення даного матчу арбітрами найвищої категорії, які проводять матчі Ліги чемпіонів УЄФА, Кубку УЄФА, чемпіонатів Європи та світу.

Як повідомив прес-службі ФФУ голова Комітету арбітрів Віктор Дердо від даних асоціацій надійшли відповідні пропозиції, але свій вибір комітет зупинив саме на представникові англійського футболу. Стефен Беннетт з 2001 року входить до топ-групи арбітрів ФІФА, має великий досвід проведення групових та фінальних турнірів Ліги чемпіонів УЄФА, Кубка УЄФА та відбірних турнірів чемпіонатів світу та Європи.

Одними із останніх пам’ятних матчів, які провів Беннетт є матч групового турніру Ліги чемпіонів 2005/06 рр. „Реал” – „Русенборг”, чвертьфінал найпрестижнішого кубкового турніру Європи „Бенфіка” – „Барселона”, відбірний матч до чемпіонату світу-2006 в Німеччині між збірними Іспанії та Боснії. Англієць також знайомий українцям за матчем відбірного турніру до ЧС-2006 Албанія – Україна, де голи Русола та Гусіна принесли переконливу перемогу українській збірній.

ФФУ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.