Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Первая лига
|
5276
37

ТК Футбол будет транслировать игры первой лиги

Первые матчи покажут в 2012 году

ТК Футбол будет транслировать игры первой лиги
ТК Футбол

13 вересня відбулося засідання Центральної Ради за участю керівників професіональних футбольних клубів України першої ліги, начальника відділу арбітрів УЄФА, куратора системи арбітражу в професіональному футболі України П’єрлуїджі Колліни та його асистента Лучано Лучі, заступника голови Комітета професіонального футболу Віктора Дердо та представників ЗМІ.

У ході роботи прийнято ряд важливих рішень, що стосуються діяльності та функціонування Професіональної футбольної ліги у контексті співпраці з Федерацією футболу України, зокрема з Комітетом арбітрів. Так, за пропозицією керівників окремих футбольних клубів ПФЛ у порядок денний засідання Центральної Ради було внесено питання стосовно утворення Експертно-консультативної комісії ПФЛ з питань арбітражу змагань серед команд ПФЛ, що викликало резонансну дискусію серед присутніх. Стосовно неможливості затвердження цього питання чітких роз’яснень надав президент ПФЛ, адже сама ідея утворення такої комісії суперечить вимогам Конвенції УЄФА з навчання арбітрів та організації арбітражу в національних асоціаціях і Декларації про приєднання ФФУ до зазначеної Конвенції.

З доповіддю щодо цього питання виступив і Куратор системи арбітражу в професіональному футболі України П’єрлуіджі Коліна, після чого він відповів на запитання президентів клубів та висловив свою думку стосовно способів вирішення нагальних проблем суддівства, зокрема у матчах серед команд першого та другого дивізіонів.

Наступним питанням стала пропозиція щодо утворення єдиного пулу (пакету) прав на телетрансляцію матчів чемпіонату України з футболу серед команд клубів першої ліги та співпраця у цьому контексті з ТК «Футбол». Заслухавши пропозиції президента ПФЛ Мілетія Бальчоса, генерального директора ТК «Футбол» Олександра Денисова та шеф-продюсера каналу Івана Гриська, після обговорення прийнято рішення утворити пул, укласти договір про співпрацю з ТК «Футбол» стосовно започаткування спільної програми щодо діяльності ПФЛ та трансляції матчів серед команд першої ліги, починаючи з 2012 року.

Учасники засідання розглянули підсумки заявки команд на участь у змаганнях сезону 2011-2012 років. Так, між іншими рішеннями щодо цього питання футбольні клуби у термін до 20 вересня 2011 року мають усунути всі недоліки стосовно документації про проходження футболістами диспансеризації, а деякі клуби – вжити негайних заходів щодо вступу до Системи узгодження трансферів. Також прийнято рішення звернутися з проханням до Комітету з питань статусу та трансферів футболістів ФФУ щодо проведення додаткового семінару з клубами, що не входять до Системи узгодження трансферів.

Крім цього, рішенням Центральної Ради до складу ПФЛ прийнято ТОВ «Професійний футбольний клуб Прикарпаття» як правонаступника «Футбольно-спортивного клубу «Прикарпаття» м. Івано-Франківськ.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 37
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
seregaDD.
ыыыыыы туда им и дорога большинство клубов в селе либо ПГТ.вашего гамноканала нигде нету.
scooterok
25 жовтня відбулося засідання Центральної Ради
=====
Сьогодні 14 листопада?
...а може грудня?
Starshoi
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
tsvyatt
так напевно з цього і почнуть
Istm
пускай показывают, матчи команд лидирующей группы любопытно глянуть.
dimaI86
нах. он нужен)))))))))))
krasavchegx
ну и какого только в 2012? почему сейчас уже не могут начать?
Serge
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
TagilRulit
жду не дождусь 2012
vivask
гибалюк впередддддддддд, на тв
VooDoo_DP
да еще и с такой организацией как у нас ни повтора тебе нормального, ни камеры с другого ракурса, как в СССР- у нас все самое лучшее
камеры только на Донбасс арене расставлены нормально, стыдно... фу
alexdigital.77
Вам что не сделай, все плохо! Что за люди? Не хотите, переключите на сериал мексиканский или смотрите эти долбаные шоу, типа Твою маму, Дом 2 и т.д.
Santiago_66
Ище чемпионат молдавии и таджикистана пусть Пенисов покажет
veek
Навіть УТ-1 вже не показує наш чемп. А це говорить про рівень ТК " Футбол".
VooDoo_DP
veek — 14.09.2011 15:27
когда платишь деньги хочешь получить качественный товар, укр чемпионат таковым назвать язык не поворачивается!!!
пусть его показывает УТ-1
StefanFiori
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
veek
Чого тоді на укр. сайті флудиш?
VooDoo_DP
там люди на поле выходят играть в футбол а наши выходят и считаю кеш какой получат за матч, вот и получается игра ДЕРЬМО!!!
VooDoo_DP
veek — 14.09.2011 15:20
у меня VIASAT подключен мальчик! а деньги за Укр лайно платить не охота, лучще буду смотреть Францию или Голландию чем укр чемп!!!