Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
1002
0

"Черкаські Мавпи" протестують

Офіційне звернення адміністрації команди до Федерації баскетболу України

2 травня 2006 р. в м. Дніпропетровську  відбувся матч між баскетбольними командами „Дніпро”(м.Дніпропетровськ)  та  „Черкаські Мавпи”(м.Черкаси).

 Перебіг гри протягом всього матчу яскраво свідчив про упередженість та заангажованість дій головного рефері гри – Бориса Рижика (м.Київ),  рефері Владислава Ісаченка  (м.Київ) та Сергія Чайковського (м.Миколаїв), про що відразу по закінченню гри зробив заяву Президент СК “Черкаси” – Сергій Одарич комісару матчу - Борису Сосновському. Він зазначив, що суддівство вищезазначених рефері було упередженим та суттєво вплинуло на хід гри та результат матчу.

До речі, вищевказана суддівська бригада (крім Бориса Рижика) вже обслуговувала матч 10.12.2005 р. в м. Харкові між командами “Політехнік” (м.Харків) – “Черкаські Мавпи” (м.Черкаси) і діяла так само упереджено та заангажовано, про що Федерацію баскетболу України було проінфомовано листом.

Претензії на упереджене судійство головного рефері Бориса Рижика у іграх за участю команди ”Дніпро” з БК “Хімік” (м.Южне) та з київським  “Будівельником”, неодноразово поступали від тренерів вищезазначених команд.

У матчі, який відбувся 2 травня 2006 р. між командами “Черкаські Мавпи” та  БК “Дніпро”, паном Рижиком безпідставно був призначений фол та технічний фол гравцю з м. Черкаси Андреа Чіричу. Також викликає подив співвідношення виконаних штрафних кидків 46:18 на користь БК “Дніпро”.

Керівництво СК “Черкаси” надіслало на адресу ФБУ листа з проханням розглянути дії цих суддів на контрольно-дисциплінарній комісії та, у  випадку підтвердження об’єктивності бачення ситуації, застосувати до них відповідні  дисциплінарні санкції, а також, надалі дану суддівську бригаду не залучати до обслуговування матчів за участю баскетбольної команди “Черкаські Мавпи”.

Окрім того, до вболівальників команди “Черкаські Мавпи” були застосовані дискримінаційні заходи як з боку адміністрації “Дніпра”, так і з боку дніпропетровських вболівальників: нецензурні висловлювання, заламана атрибутика – є доказом  некоректної поведінки.
Також, незважаючи на те, що  вхід на матч був безкоштовним, та на те, що між клубами існувала попередня домовленість щодо присутності черкаських вболівальників на матчі, з адміністрації СК “Черкаси” вимагали гроші! Після того, як за частину квитків було заплачено (квитки, або інші платіжні документи не були надані) , черкаським фанам пообіцяли, що в майбутньому їх до зали не пустять!

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

У кого 9.8? Известны оценки Зинченко и Мудрика за матч Арсенал – Челси
Футбол | 24 апреля 2024, 00:35 2
У кого 9.8? Известны оценки Зинченко и Мудрика за матч Арсенал – Челси

«Канониры» победили со счетом 5:0

Стала известна точная сумма, за которую Перес готов продать Лунина
Футбол | 24 апреля 2024, 07:01 8
Стала известна точная сумма, за которую Перес готов продать Лунина

По последним слухам, Андрей не согласился на продление контракта и может покинуть клуб

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.