Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 06 сентября 2011, 07:57
2768
1

Первая лига. ФК Львов - Говерла-Закарпатье - 1:0

Ужгородский клуб неожиданно потерепел первое поражение в сезоне

| Обновлено 06 сентября 2011, 07:57
2768
1
Первая лига. ФК Львов - Говерла-Закарпатье - 1:0

Ужгородська «Говерла-Закарпаття» у 9-му турі зазнає першої поразки у чемпіонаті першої ліги. Після 8-ми турів безпрограшної серії скромний «Львів», який нині перебуває у хвості турнірної таблиці спинив переможну ходу закарпатців. Завдяки єдиному голу Віталія Грицая на 14-й хвилині львів’яни здобули три залікові бали. Це й був чи не єдиний голевий момент у господарів, яким вони сповна скористалися.

Після пропущеного голу закарпатці домінували на полі, створили біля 7 голевих моментів, нанесли масу ударів, але м’яч, наче заворожений, не влітав у сітку.

Можна зробити висновки, що «Львів» -  незручна команда для «Говерли-Закарпаття». До прикладу, минулого сезону саме львів’яни  в Ужгороді обіграли  тоді ще «Закарпаття»,– 2:3. До цього ж часу, у «левів» також не клеїлася гра і вони терпіли серію невдач.

Нічого страшного не сталося, адже без поразок, перемог не буває. Потрібно зробити висновки і дивитися вперед та надолужувати втрачене вже у наступних матчах.

Нагадаємо, що 10-му турі наступним суперником «Говерли-Закарпаття» буде алчевська «Сталь». Матч пройде 9 вересня, у п’ятницю на ужгородському стадіоні «Авангард».   Початок гри о 17.00

ФК «Львів» (Львів) - «Говерла-Закарпаття» (Ужгород) – 1:0
Гол:
Грицай, 14

ФК «Львів»: Череднюк, Жук (к) (Косар С., 90+2), Химич, Лазар, Петрик, Гончарук (Казан, 46), Гвоздик, Луцик, Чучман, Грицай (Мельник, 69), Степанов (Заставний, 78).
ФК «Говерла-Закарпаття»: Надь, Єлісєєв,  Райчевіч, Щедраков, Мелікян, Нудний (Печенкін, 64), Гібалюк, Трихін, Міщенко (Трішовіч, 77), Кучеренко (Свиридов,80), Невуче (Джакобія, 55).
Луцик, 17; Чучман, 63; Жук, 77; Мельник, 81; - Попередження – Кучеренко, 29; Щедраков, 81; Мелікян, 82.

Інформаційний відділ ФК «Говерла-Закарпаття»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.