Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 26 августа 2011, 14:59
2304
2

Ян МАСЛО: «Не жалею, что оказался в Луцке»

Словацкий защитник очень быстро стал важным игроком «Волыни»

| Обновлено 26 августа 2011, 14:59
2304
2
Ян МАСЛО: «Не жалею, что оказался в Луцке»
Ян Масло

Словацький захисник Ян Масло з’явився у «Волині» вже після старту поточного сезону, дебютувавши за команду у третьому турі, в гостьовому поєдинку з «Дніпром». Та з перших матчів новачок зумів довести свою високу кваліфікацію і надійність, цементуючи захист луцької команди й не даючи жодного спуску форвардам суперників. Минуло лише кілька матчів після дебюту Яна і без нього уже не можна уявити «основу» лучан. Відтак, пропонуємо до уваги уболівальників «Волині» розмову з Яном Масло.

- Ян, у «Волині» ти ще відносно недавно, але вже зумів завоювати авторитет в уболівальників своєю надійною та самовідданою грою. Тому, для початку, розкажи про свою кар’єру до переходу у луцький клуб.
- До п’ятнадцяти років я грав за дитячу команду яка звалась «Длга з Над Моравою». Згодом я перейшов до «Ружомберока», де постійно виступав аж до переходу у «Волинь».

- А як безпосередньо виник варіант з «Волинню»? Чи довго роздумував над пропозицією, чи може мав запрошення ще від якихось клубів?
- Так, не буду приховувати, мною цікавились й інші клуби, було кілька пропозицій, але «Волинь» запропонувала найвигідніші умови трансферу для «Ружомберока». Тому я опинився в Луцьку і, скажу відверто, не жалкую про це.

- За луцьку команду ти дебютував у матчі з «Дніпром», у якому волиняни виграли 2:1. Як тобі було у цій грі, чи швидко призвичаївся до дій партнерів по команді?
- В тому матчі мене спочатку вразив стадіон – дуже гарний і великий. Добре, що нам вдалося перемогти у тій зустрічі, отже, можна сказати, що дебют вийшов вдалим. З партнерами у взаєморозумінні проблем не було. Якось так вийшло, що ми відразу почали діяти злагоджено. А в результаті й перемогли.

- А як загалом оціниш українську Прем'єр-лігу, які її плюси та мінуси?
- Кажучи відверто, я тут граю ще надто мало часу, але з того, що побачив, можу відзначити, що в Україні набагато краща інфраструктура, ніж у Словаччині – багато хороших стадіонів. Та й рівень команд дуже високий.

- З проведених у цьому сезоні поєдинків який тобі найбільш запам’ятався?
- Звичайно, що матч з «Дніпром». Він сам по собі був важким, а перемога у дебютному поєдинку для мене більш, ніж важлива.

- У наступному турі «Волинь» вдома прийматиме київську «Оболонь». Що скажеш про суперника і наскільки важким на твою думку буде цей матч?
- Знаю, що ця команда посідає наразі останню сходинку. Я переглядав кілька матчів за їх участю по телевізору і не можу сказати, що це надто вже простий суперник. Але ж і ми гратимемо в Луцьку перед своїми уболівальниками, а тому мусимо тільки перемагати.

www.fc.volyn.net

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Анчелотти оценил матч с Ман Сити, в котором Лунин дважды отразил пенальти
Футбол | 18 апреля 2024, 07:15 1
Анчелотти оценил матч с Ман Сити, в котором Лунин дважды отразил пенальти

Карло прокомментировал победу «Реала» в ответном матче 1/4 финала Лиги чемпионов

Рома в меньшинстве разобралась с Миланом и вышла в полуфинал Лиги Европы
Футбол | 19 апреля 2024, 00:05 0
Рома в меньшинстве разобралась с Миланом и вышла в полуфинал Лиги Европы

Команда Де Росси пробилась в 1/2 финала еврокубка

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
rio29
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
TagilRulit
хороший игрок удачи!