Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 24 августа 2011, 10:31
2457
11

«В случае сомнений - флажок не поднимать»

Коллина провел семинар для арбитров Премьер-лиги

| Обновлено 24 августа 2011, 10:31
2457
11
«В случае сомнений - флажок не поднимать»

Продовжуючи тему, порушену раніше під час останнього засідання «Футбольного прес-клубу», куратор КА ФФУ провів семінар, у якому взяли участь всі арбітри Прем'єр-ліги.

Протягом п’яти годин плідної роботи піднімалися різні питання, головним чином − щодо гри рукою, серйозних порушень Правил футболу і положення «поза грою». Розглядалася велика кількість тематичних відеофрагментів і епізодів, що мали місце в матчах Прем'єр-ліги поточного сезону, а також надано правильне трактування стосовно рішень, прийнятих суддями. Усім арбітрам також рекомендовано із ще більшою самовіддачею й професіоналізмом працювати як у плані підготовки до матчів, так і протягом їхнього проведення, аби уникнути помилок, допущених у попередніх турах.

Учасники семінару із великим задоволенням відзначили, що якість роботи арбітрів у матчах 7-го туру оцінюється позитивно й практично не викликала скарг. Єдиним обговорюваним моментом став гол «Карпат» у ворота «Таврії». Переглядаючи телевізійну картинку, здається, ніби він забитий із офсайду. Але відсутність упевненості у цьому призвела до того, що асистент вирішив продовжити гру й не підняв прапорець. Тим самим він учинив саме так, як цього вимагають положення інструкцій ФІФА: «У випадку сумнівів, прапорець не піднімати» («In doubt, no flag»).

ФФУ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 11
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Lradiocom
надо же узаконить мячи забитые киевом из офсайдов вот макаронник бабло и отрабатывает
JaKrevedko
Плюсую. «In doubt, no flag» це погано для команд які захищаються і добре для тих які атакують. Це дасть поштовх для розвитку атакуючого футболу.
webster94
Очень смешное было 3D Металлург З-Динамо К
taurus150
играть нужно, а не милиметры мерять. Когда то та же ситуация была в совке- ДК должны были засудить, так сделали проще- забивали такие голы, что ни один арбитр не мог оспорить или отменить
olexyn
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
PaukX2
там пас був відданий в один дотик - судді було тяжко зреагувати на нього(зреагувати= встигнути вирівняти лінію від себе до останнього захисника)тому з його точки начебто на лінії Лукас був, а решта гравців в "пасивному положенні" ---> сумніви ---> непідняв прапорець!
VITASYA1974
Вчера смотрел по 5 каналу "Про-футбол", там в 3D моделировании 3 или 4 игрока Карпат во время паса на метр были в офсайде. Походу судья в этом моменте вообще отвернулся, чтоб забили гол. Мрак. Если так пойдет дальше, то ...
dadaali
потом это будет как отмазка?
EGOisME
все по делу - в пользу атакующей команды!!
yura_kharkovskiy_1
ща понесется
Reflexion_jeka
А лучше вообще судейкину отвернуться.. чтоб потом сказать, что не видел эпизода..