Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1356
1

Константин КРАВЧЕНКО: «Ничья в гостях - тоже неплохо»

Полузащитник «Карпат» о матче с «Таврией»

У матчі з «Таврією» хавбек «Карпат» Костянтин Кравченко міг відзначитися результативним ударом ще в першому таймі, але пробити по воротах йому завадив хтось із захисників «Таврії». Зі сторони здалося, що зробив він це з порушенням правил. Аби прояснити ситуацію, кореспондент Інформаційного центру ФК «Карпати» звернувся до самого Кості.

– Там був удар по нозі. Я вже замахнувся, щоб нанести удар по воротах, а їхній гравець мене зачепив за ногу. Вийшла чиста підніжка і суддя мав ставити пенальті. Однак не поставив...

– Наприкінці матчу ти міг принести команді перемогу, але з хорошої позиції не влучив у дальній кут.
– Я пробивав у дальній кут. Але в мене вже давно не було ігрової практики, тому й не влучив – м’яч пройшов поряд зі стійкою. А що там був Лукас, то я одразу не розібрався в тому епізоді, бо давно не грав. Я побачив його вже після того, як пробив. Звичайно, якби я його помітив раніше, то зробив би на нього передачу.

– Важко було грати усі 90 хвилин?
– Було важко, бо я вже давно не грав два повних тайми. Тому трохи втомився. Але нічого, головне, що витримав і загалом у грі відчував себе нормально.

– Як оцінюєш гру «Карпат» і чи задоволений результатом?
– В принципі ми зіграли непогано. У нас зараз дуже щільний графік ігор. Звичайно, треба було вигравати. Тим більше, що в кінці мали такі дві чудові нагоди вирвати перемогу. Але нічого, нічия у гостях – це також непогано.

– На твою думку, рахунок 1:1 є справедливим?
– Думаю, що так.

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
LMarkus
Так часто говорит о том что давно не играл - будто оправдывается, хотя его особенно и не критиковали... видимо совесть - чувствует что может лучше... по крайней мере я надеюсь на это...