Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 22 августа 2011, 09:20
1434
3

ЛУКАС: «Доволен голом на 50%»

Нападающий «Карпат» о матче с «Таврией»

| Обновлено 22 августа 2011, 09:20
1434
3
ЛУКАС: «Доволен голом на 50%»

Автор карпатівського гола у ворота «Таврії» Лукас одразу після повернення команди до Львова відповів на питання Інформаційного центру ФК «Карпати».

– Ти сьогодні забив гол. Це вже не перший твій м’яч за «Карпати». Розкажи про гол очима його автора і що ти зараз відчуваєш?
– Я в даний момент почуваюся дуже добре і впевнений у своїх можливостях та в тому, що можу бути максимально корисним для команди. Дуже тішуся, що забив ще один гол за «Карпати», але був би ще більш щасливий, коли б ми виграли і взяли три очки, які нам зараз дуже потрібні. Тому скажу, що я задоволений нині на п’ятдесять відсотків.

– Ти міг ще забити наприкінці гри, якби Кравченко віддав тобі передачу, а не бив сам по воротах. Що скажеш про цей епізод, який міг принести «Карпатам» перемогу?
– Це чисто футбольна ситуація і я її чудово розумію. Гравець повинен за якісь мілісекунди прийняти правильне рішення. Можна напевно зараз говорити, що в тій ситуації краще було б віддати передачу на мене і тоді можливо ми б перемогли. Але я все розумію, кожен з нас робить все, щоб команда перемогла і хоче при цьому бути як можна більш корисним. Тому я не маю ні до кого ніяких претензій. Все нормально, це ж гра.

– Ти вийшов на заміну в ході другого тайму і ситуація на той момент була не з найкращих. Чи важко було тобі увійти в гру?
– Я вже адаптувався в «Карпатах», адаптувався до карпатівської манери гри і мені дуже приємно грати з моїми нинішніми партнерами. Я завжди готовий вийти на поле і бути корисним для команди. Сьогодні ситуація була такою, що треба було вийти на поле в другому таймі, бо потрібно було підсилювати гру перш за все в атаці. Ніяких незручностей я сьогодні не відчував і одразу впіймав ритм гри.

– А що тобі більше до вподоби – грати з перших хвилин чи виходити, як сьогодні, на заміну?
– У команді подібні питання вирішує головний тренер. Тому я завжди приймаю його рішення таким, як він скаже. Треба – вийду у стартовому складі, але я завжди готовий і вийти на заміну. Проти цього я нічого не маю. Однак, якщо б залежало це питання від мене, то звичайно я, як і більшість футболістів, волів би грати в стартовому складі.

– Наступна гра у «Карпат» дуже відповідальна, проти ПАОКа. Що ти скажеш про цей поєдинок?
– ПАОК дуже сильний суперник, а нам необхідно у нього не просто вигравати, а зробити це з необхідним рахунком. Буде важко, але я переконаний, що нам під силу виграти у греків з різницею в три м’ячі. Тільки потрібно, щоб стадіон був заповнений і бажано, аби на трибунах не було жодного вільного місця. Підтримка наших вболівальників має для нас дуже велике значення. Але треба, щоб вони не просто прийшли на гру, а палко нас підтримували і щиро вірили в нашу перемогу в три м’ячі. Вірю, що всі разом ми обіграємо ПАОК.

– Після ПАОКа у «Карпат» не менш важка гра в чемпіонаті проти «Металіста». Що ти знаєш про наступного суперника «Карпат» у Прем’єр-лізі?
– У «Металіста» зараз такі самі проблеми, як і в нас – вони також грають і в чемпіонаті, і в єврокубках. Тому наступної неділі, на відміну від нинішньої, ми з своїм суперником будемо в рівних умовах. Але мені добре відомо, що в «Металісті» є багато дуже сильних футболістів і це один з найважчих суперників у чемпіонаті. Однак ми їх, як і решту клубів, не боїмося і будемо також грати на перемогу.

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Клуб НХЛ переехал в Юту. Что случилось и какие перспективы новой команды
Хоккей | 24 апреля 2024, 15:25 11
Клуб НХЛ переехал в Юту. Что случилось и какие перспективы новой команды

Аризона Койотис на этот момент прекратила существование

Известный тренер подтвердил факт переговоров с Баварией
Футбол | 24 апреля 2024, 15:21 0
Известный тренер подтвердил факт переговоров с Баварией

Ральф Рангник действительно является кандидатом на должность главного тренера мюнхенской команды

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Walentin86
Азарова в Львов на перевоспитание!
pogvalery
Доволен голом забитым из офсайда.
Dijon007
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил