Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 21 августа 2011, 01:14
4211
2

ШАРАН: «Ми трішечки, але все таки переграли Оболонь»

ПФК «Александрия» – «Оболонь» – 1:0. Послематчевая пресс-конференция

| Обновлено 21 августа 2011, 01:14
4211
2
ШАРАН: «Ми трішечки, але все таки переграли Оболонь»
Владимир Шаран

О. Ратій, тренер  «Оболоні»:

- Сьогодні перемогла та команда, яка цього хотіла більше. Ми будемо вже вдома аналізувати всі помилки, що були по ходу матчу. Заміни відбулися тому, що треба було підсилити центр та фланги.  Футбол є футбол. По гарячим слідам важко робити висновки. Нам не вистачило останнього удару.

А стосовно вашої інфраструктури, то все, що робить ваш президент для міста,  він вартий особливої пошани та подяки. Побільше б таких президентів як у вас і у нас. Такі люди гідні всенародної поваги. 

Володимир Шаран, головний тренер ПФК «Олександрія»:

-  Перша домашня перемога. Це дуже приємно, враховуючи той фактор, що в нас дуже багато травмованих. Незважаючи, що в нас перед цією грою було лише 4 очки, в мене претензій до хлопців немає, хіба прошу вибачення за гру в Луцьку. А до цього показували видовищний футбол. Ми знали, що сьогодні такого футболу не вийде. Може я помиляюсь, але сьогодні грали дві команди, які ставлять завдання залишитись у Прем`єр-лізі. Ця перемога повинна додати нам  у психологічному плані впевненості, працювати в подальшому так, як ми і працювали. Гра була дуже важкою. Було багато довгих передач, багато боротьби, багато стандартів. Я рахую, що ми трішечки, але все таки переграли «Оболонь». Практично їх моментів біля наших воріт ми не побачили, хіба що за виключенням стандартів.

Вихід на поле Кабанова був зумовлений тим, що Шевченко десь не догравав. Тому і забитий гол Тарасом став логічним продовженням  того, що треба в цьому матчі перемагати. На установці я футболістам так і сказав, що тільки заб`єте, з`явиться впевненість і піде гра. Наш суперник показав свої бійцівські якості, які прийшли з ФК «Львів». Ми це мали на увазі. Стосовно нашої перемоги, впевненість з`явилась тоді, коли кілька моментів створив Таргамадзе, а коли забили переможний гол, тоді вже твердо знав, що переможемо.

www.pfcalexandria.com.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.