Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 16 августа 2011, 15:09
13719
67

Самсон Годвин продолжит карьеру в Карпатах

ФК «Карпаты» никогда и никому не позволят унижать честь и достоинство своих футболистов

| Обновлено 16 августа 2011, 15:09
13719
67
Самсон Годвин продолжит карьеру в Карпатах
Самсон Годвин

Нігерійський півзахисник Самсон Ґодвін, що на правах оренди провів за луцьку «Волинь» у Прем`єр-лізі два поєдинки, продовжить свою кар’єру у ФК «Карпати».

Орендну угоду з «Волинню», що була розрахована до 31.12.2011 року, було розірвано за ініціативи львівського клубу.

«Футбольний клуб «Карпати» ніколи і нікому не дозволить принижувати честь та гідність своїх футболістів, – коментує рішення «зелено-білих» генеральний директор львівського клубу Ігор Дедишин. – Висловлювання головного тренера луцької «Волині» Віталія Кварцяного у бік Самсона після останнього матчу, навіть зважаючи на «особливість» характеру цього наставника, є обурливими для цивілізованого суспільства. У відносинах гравців та клубу, честь якого вони захищають, повинна панувати взаємоповага, а не дикунство у вигляді брудних неандертальських звинувачень. Самсон вирушав в оренду у «Волинь» для того, аби мати постійну ігрову практику, і аж зовсім не для того, щоб його новий наставник зайвий раз засвітився у рубриці «Прикол-прокол» відомої телепередачі. Саме тому Самсон Ґодвін рішенням ФК «Карпати» повернувся до тренувального табору нашої команди.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

У Ворсклы новый бомбардир-рекордсмен
Футбол | 05 мая 2024, 01:32 0
У Ворсклы новый бомбардир-рекордсмен

Руслан Степанюк забил 29-й мяч в УПЛ в рядах полтавчан

ВИДЕО. Безумное начало матча Жирона – Барселона! 1:1, Довбик уже забил
Футбол | 04 мая 2024, 19:43 3
ВИДЕО. Безумное начало матча Жирона – Барселона! 1:1, Довбик уже забил

Счет на 3-й минуте открыл Андреас Кристенсен, Артем сразу же ответил

Комментарии 67
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
seniors
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
geco
Надо вообще делать украинскую лигу , а не африканскую
geco
гоблина отпустить . девку в расход.
n11
а девка ничё так
igorvt
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Serty1984
Ага. Слухайте суперстратега Рамоса. Куди Кварцяному до його геніальних тактичних схем!
gri_ngo
Надо было Кварца главным в сборную, мож толк получился бы какой нибудь Хотя Блохин - хрен редьки не слаще
Richi555
Что за расовая дескриминация? Ну негр он, и что? Он не может быть хорошим человеком, с которым она захотела жить? Я конечно не утверждаю что там все по любви, но и против высказываний что только деньги сыграли важную роль.
П.С. Дети негров и белых довольно таки симпотичные выходят!
kalmar1230
полностью согласен
mastervor
І взагалі, бачу що тут багато "інтелігенції" зібралося!! так от що я вам скажу, як не крути а в українському футболі склалося так, що грає не той хто вміє а той хто демонструє бажання!! А Кварц вміє це бажання в хлопцях розбудити!!! Мілевський, Шевченко, Гладкий, Селезньов та інші, - хіба вони погані гравці?? А чому тоді нема результату??? Та тому що їм футбол по барабану, в них є все: хати, машини, дачі, відпочинки на Гаваях і Карибах... а футболом вони не цікавляться...
DocRoberts
"Не толко она! В европе ето очен много! "
На каком это языке??? )))))
mastervor
Та да!! Кварцяний красавчик!!! Тому що якби він тренував збірну то Україна би стабільно грала як мінімум у півфіналі ЧМ і ЧЄ!!! Він би нагадав тим "жирним котам", що вони футболісти, а не клоуни і відповідають за результат а не за те в кого тачка крутіша!!!
А за гостре слівце так його взагалі поважати треба, реальний мужик а не розмазня як Блохін і компанія які тільки те і роблять, що "дєлают выводы" від матчу до матчу!!!
supersonic3
==========
+1000000000000000000000000000000
kalmar1230
и скажи еще, что он плохой тренер. Такие таланты раскрыл. А вообще Кварц прав: за такие деньги, что платят футболистам, на поле нужно ''умирать'', проходчик на шахте не получает столько за год, сколько они за месяц
kalmar1230
да, Кварц за словом в карман не лезет, иногда уж сильно перегибая палку, но согласитесь, ведь он прав! Просто многие об этом только подумали, а он еще и сказал! А вообще может и правильно делает, ведь наверное только так можно заставить бревна бегать. Он делает из полена буратин, а из них иногда и людей. Этакий футбольный папа Карло)
esken_simfi
с огнем играет кварц..футболисты тоже люди и их хотя бы уважать надо.
ridenua
Richi555 — 16.08.2011 19:04
dadaali—16.08.2011 17:13
а баба реально на мани повелась, это не приятно
это ты типа завидуешь ей? Тоже мне мыслитель.... Непонимаю, что в нем не так? Если к тому дело пошло то её могло заинтересовать кое-что другое.
Ты что слепой и сам не видишь что в нем не так? Негр он, представитель другой рассы. Межрассовые союзы в принципе допустимы, но с точки зрения этологов нежелательны ибо на потомстве нехило сказаться может. А повестись она действительно могла на что угодно, в том числе и на то о чем ты говоришь, но в этом случае у нее прослеживаются явные психические отклонения.
FCMKH1988
Бачив раз тренування волині - це просто КОШМАР!!! Він кидає у гравців бутсами, репетує - аж слюна летить у всі сторони! Алегіонери там просто нещасні! Слава Богу що ми витягнули звідти Девіча з Папою, та й Тимощу молодець що вчасно втік!
Richi555
это ты типа завидуешь ей? Тоже мне мыслитель.... Непонимаю, что в нем не так? Если к тому дело пошло то её могло заинтересовать кое-что другое...
supersonic3
======================
Ще мені лікар - психіатр, ти проти Кварца повний нуль! Димінский в Каратах ще придукуватіший - тільки він не висовується. А на рахунок Карпат в зоні єврокубків - вилами по воді писано, Карпати на сьогодвні - це 6-9 місце і минулорічного успіху на 90 відсотків не буде.