Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1839
1

Артем ФЕДЕЦКИЙ: «Не опустили руки»

Защитник «Карпат» отмечает боевой дух своей команды

Артем ФЕДЕЦКИЙ: «Не опустили руки»

Після першої перемоги «Карпат» в чемпіонаті на запитання Інформаційного центру відповів правий захисник Артем Федецький.

– Нарешті ми перемогли, вважаю, що заслужено. Можна сказати, що ця перемога вистраждана, бо не забили пенальті – добре зіграв Шуховцев, і після цього ще кілька разів м’яч не залітав у ворота. Таке враження, наче їх хтось зачаклував. Ще й пропустили прикрий гол… Але ми не опустили рук і здобули вольову перемогу.

– Згадуючи нереалізовані моменти, можна і про твій поговорити...
– Це коли м’яч в хрестовину влучив? Просто м’яч здорово ліг на ногу, але не робочу праву, а на «тещину» ліву (сміється). По правді, я навіть траєкторії польоту м’яча не бачив, тільки почув звук від удару в каркас воріт.

– У першому таймі було кілька спірних епізодів, зокрема тренер «Зорі» сказав, що червоної картки і близько не було...
– Розумію тренера, він буде захищати своїх гравців. Щодо того епізоду, то мені сказати щось важко, бо я в той час був на іншому фланзі. Треба повтор дивитися.

– Буквально за кілька хвилин ти також зіграв грубо...
– Так, справді, я зіграв грубо, але не думаю, що цей фол тягнув на вилучення. Відразу скажу, що я не мав жодного наміру травмувати суперника. Навіть коли ми «затравляємося», то такого не буває. У цьому епізоді я хотів зіграти жорстко в м’яч, але Дмитро Хомченовський відвів його в сторону. Було слизько, тому я на інерції його зачепив. Але це був ігровий епізод, повторюю, не мав наміру грати грубо.

– Не раз так бувало, що пропустивши м’яча, ще й на власному полі, «Карпати» заводилися, змогли перетворити шкоду собі на користь. Останнім часом ця «фішка» не вдавалася. Сьогодні ви її повернули. За рахунок чого?
– Ми взяли м’яча під свій контроль і забули, що пропустили цей прикрий гол. Хлопці молодці, ніхто рук не опустив. Ми розуміли, що маємо виграти, бо вже самим не зручно. Та й фанати нас підтримали, а це завжди допомагає.

– Ігоря Ощипка підтримали?
– Звісно, це ж ігровий момент. Рикошети у футболі - звичне явище. Ігор молодець, він стис зуби і реабілітувався, віддавши гольову передачу. А у тому моменті не варто когось винуватити. Буває всяке. Треба підтримувати.

– Доводилося раніше грати за такої зливи?
– Пригадую, що у кубковому матчі проти «Арсенала» у Львові така ж погода була. Але я б не сказав, що дощ нам заважав. Навпаки, не було спекотно, краще дихалося, та й поле було у доброму стані.

– У тебе, мабуть, не було часу дивитися на небо, але тільки-но «Карпати» пропустили, над стадіоном з’явилася веселка. Зникла вона тоді, як Лукас забив два голи...
– Я не бачив, але Володимир Беззубяк мені про це також говорив. Цікавий факт...

– Настрій перед вильотом в Грецію покращився?
– Ми трішки виправили становище. Довго йшли до цієї перемоги, нам не щастило, але нічого: працювали і будемо працювати далі. І будемо грати заради наших фанатів.

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
SanTis_Lugansk
Да, конечно, 12 карпатівців (11 + Деревинский) перемогли 10 игроков Зари, заслужено, ничего не скажешь. Это как Мейвезер против Кличко в ринге.
Ну и если въехал двумя ногами сзади, но не хотел играть грубо, тогда не понятно за что желтую дали, не ну не хотел же, ну подумаешь подкат сзади, ну подумаешь в ноги, а не в мяч, но не хотел же грубо - желтую зря конечно дали.
А Милько хотел, видимо (Деревинский его мысли прочел), но попал исключительно в мяч (http://webfile.ru/image?id=5489454), игрока даже не коснулся, но Деревинский посчитал что хотел играть грубо, конечно за это, однозначно, красная.
Карпаты, а как же в Лиге Европы? Там же Деревинского нет.