Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
731
0

У «Оболоні» вкрали два пенальті

На адресу ФК «Оболонь» надійшла копія протоколу засідання Експертної комісії

У «Оболоні» вкрали два пенальті

Нагадаємо, що про призначення Валерія Курганова було відомо заздалегідь і керівництво «Оболоні» кілька разів зверталося у Комітет арбітрів з проханням з етичних міркувань не призначати для обслуговування цього поєдинку саме бригаду арбітрів з Олександрії на чолі з Валерієм Кургановим. У відповідь голова Комітету арбітрів Віктор Дердо давав усні обіцянки, що суддівство у грі між «Оболоню» та «Зорею» буде на високому рівні і жодна з команд не матиме ніяких претензій до роботи арбітрів. Та вийшло зовсім навпаки і Курганов впродовж гри допустився кількох помилок, які суттєво вплинули на підсумковий результат цієї принципової зустрічі.

Після гри «Оболонь» звернулася до Експертної комісії з проханням надати оцінку діям Валерія Курганова. Тривалий розгляд і детальний аналіз експертна комісія у складі К.Віхрова, Я.Грисьо, В.Лисенко, А.Попова, С.Татуляна прийняла протокол №2, витяги з котрого ми подаємо нижче:   

«За наданими матеріалами вирішили:

На 13-й хвилині матчу арбітр помилково не призначив пенальті у ворота луганської «Зорі».

На 38-й хвилині матчу арбітр помилково не зафіксував порушення правил гри проти футболіста «Оболоні».

На 38-й хвилині гри арбітр помилково виніс друге попередження і як наслідок, вилучив з поля футболіста команди «Оболонь» Владіміра Булатовіча, визначивши падіння цього футболіста, як симуляцію правил гри.

На 67-й хвилині матчу арбітр помилково не призначив 11-метровий удар у ворота команди «Зоря» за гру рукою футболіста цієї команди у власному штрафному майданчику.

На 90+3 хвилині матчу арбітр помилково не зафіксував порушення правил проти футболіста команди «Оболонь».

Отож, всі претензії ФК «Оболонь» визнано обґрунтованими, команді буде повернуто  грошовий внесок, котрий вноситься перед подаванням апеляції. Тепер залишилося зачекати, яке ж покарання буде винесено головному арбітру Валерію Курганову з Олександрії.

Прес-служба ФК «Оболонь»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.