Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 11 августа 2011, 21:23
2267
9

Карпаты сходили в кино

Игроки львовян посмотрели премьерный показ фильма «Последний аргумент»

| Обновлено 11 августа 2011, 21:23
2267
9
Карпаты сходили в кино

Фанати запросили, «Карпати» прийшли. Вже вкотре гравці львівських «Карпат» показали футбольній Україні, що їхня дружба з уболівальниками не порожні балачки. Практично усі гравці основного складу (окрім збірників) та немало молоді відвідали прем’єрний сеанс фільму «Останній аргумент», в якому його автори намагалися показати реальний стан речей українського футболу.

Фільм вийшов доволі динамічний та насичений. Автори запропонували глядачам коментарі керівників українського футболу, гравців, ветеранів, міліції, і, звичайно, самих фанатів. Ті, хто прийшов у кінотеатр «Кіно» (зібрався майже повний зал), що на Сихові, пригадали найяскравіші фанатські моменти, побачили найжорстокіші дії правоохоронних органів та мали можливість зрозуміти, що ж таке справжній фанатизм. Уболівальники різних футбольних клубів України розповідали чому вони палять фаєри, малюють банери, через що можуть викинути з сектора футболку, віддану гравцем, в чому істинна причина їхньої невдоволеності натуралізації, які емоції викликають виїзні матчі та багато інших фанатських нюансів.

Гравці «Карпат» стежили за перебігом фільму з відвертим інтересом. Скажімо, ті ж іспанці Крістобаль та Борха, які ще не повністю розуміють українську чи російську мови, намагалися перепитуватися в партнерів, через що зал вибухнув оплесками та сміхом.

Заздалегідь було відомо, що квитки на кіно не продаватимуться, зате у кожного відвідувача буде можливість взяти участь у благодійній кампанії фанатів, які продовжують збирати кошти на лікування свого побратима Артура «Рижого» та дворічного Тимурчика. Перед входом стояла велика скринька, в яку можна було кинути гроші. Після показу документальної стрічки лідери фанатів оголосили суму, яку вже, зусиллями українських уболівальників, вдалося зібрати. Якщо рухатися у такому ж темпі, то заплановані 100 тисяч гривень можна буде отримати вже найближчим часом.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 9
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
esken1
на футбол бы сходили))где футболисты играют))
pri_bambas
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
skolot76
анология с "гадюкиными -"Карапти знову...сходили в кіно"
dima-ivano
а после фильма также массово сходили в туалет и разошлись)))))я в шоке)) новость номер 1 карпаты пошли в кино.
peters59
Как настрой перед Зорькой?Выиграете?Можно штуцером рискнуть у буков?
VOVA-FCDD
название фильма символичное
slava0703
ще б до церкви сходили...може нарешті фартитиме в ЧУ
patriotua1979
Файно