Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Первая лига
| Обновлено 11 августа 2011, 11:49
1627
3

Руслан ЗАБРАНСКИЙ: «Хотел дать шанс старому составу»

После четырех поражений на страте сезона, МФК «Николаев» разогнал половину футболистов

| Обновлено 11 августа 2011, 11:49
1627
3
Руслан ЗАБРАНСКИЙ: «Хотел дать шанс старому составу»
Руслан Забранский

Минулого тижня МФК «Миколаїв» поставив крапку у відносинах з майже половиною складу команди. Причина як на долоні: за чотири тури Чемпіонату серед команд першої ліги клуб не заробив жодного очка, програвши в усіх матчах. Про причини таких кардинальних змін та невдалого старту розповів головний тренер «Миколаєва» Руслан Забранський.

- Руслане Михайловичу, що наразі відбувається в клубі та в самій команді?
- Процес оновлення складу команди, який триватиме ще деякий час. Можливо, «Миколаїв» покинуть ще деякі футболісти. Сенс ситуації полягає у наступному: наприкінці минулого сезону я пообіцяв гравцям, що всі вони залишаться у складі. При позитивному настрої, бажанні працювати й результаті в них є шанс проявити себе у першій лізі та спробувати свої сили на новому рівні. З початком чемпіонату нам необхідно було вигравати хоча б одну гру та набирати очки. І внаслідок того, що за підсумком чотирьох турів в активі комади немає жодного очка, що футболісти ніяк себе не проявили у матчах, було прийнято рішення розірвати контракти з певною кількістю гравців.

- У чому причина невдалого старту?
- Якщо брати якість роботи футболістів на полі під час матчів, то з чотирьох ігор, що відбулися, найгірше за все ми зіграли вінницькою «Нивою». У решті матчів – з «Арсеналом», «Говерлою-Закарпаттям», «Зіркою» – ми цілком могли взяти очки: були й моменти, була гра. Це не тільки мої відгуки, про це казали тренери команд-суперниць, й судді, й інші фахівці. З кожним туром ми мали грати краще, а відбулося все з точністю до навпаки. У чому причина? Можливо, хлопці не витримували навантажень або не змогли налаштуватися на більш високий за другу лігу рівень.

- Чи є вже кандидатури нових футболістів?
- Звичайно. Сьогодні ми підписали контракт із півзахисником Стасом Гудзікевичем з «Арсеналу» Біла Церква та двома нападниками Дмитром Бровкіним та Олександром Ліщуком. Бровкін хороший футболіст, забив десь біля п’ятидесяти голів. Ліщук теж за свою футбольну кар’єру непогано себе проявив. Сподіваюся, ці хлопці здатні підсилити гру команди та допоможуть досягти того результату, на який ми очікуємо. Крім цих футболістів, наразі переглядаємо ще декілька гравців і найближчим часом можливо підпишемо з ними контракти. У якості головного тренера я працюю в команді трохи менше року, тому цілком зрозуміло, що якісь помилки подекуди трапляються і провини за це з себе не знімаю. Просто хотілося дати шанс тому складу команди, який виграв першість серед команд другої ліги. Було б некоректно звільнити тих футболістів та набрати нових гравців. Але, зважаючи на те, що вони фактично підвели всіх, нам доводиться робити те, що ми робимо – майже повністю оновлювати склад команди.

www.pfl.ua

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Возможен немецкий финал. Боруссия Д в 3-й раз сыграет в решающем матче ЛЧ
Футбол | 08 мая 2024, 00:15 0
Возможен немецкий финал. Боруссия Д в 3-й раз сыграет в решающем матче ЛЧ

Шмели выбили ПСЖ в полуфинале турнира и сыграют за титул либо с Баварией, либо с Реалом

Как выглядит таблица АПЛ после побед лидеров и поражения Манчестер Юнайтед?
Футбол | 07 мая 2024, 12:00 2
Как выглядит таблица АПЛ после побед лидеров и поражения Манчестер Юнайтед?

3–6 мая состоялись матчи 36-го тура чемпионата Англии 2023/24

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
corsair09
Деньги на команду собирают с миру по нитке. Так долго продолжаться не может. Или команду купит кто-то (в это верится с трудом) либо команде кирдык и Николаев останется без футбольной команды. А там глядишь и без баскетбольной.
expert_11
Цель на сезон-остаться в первой лиге БЕЗ ДЕНЕГ!!! Посмотрим!!
Удачи Русланчик...
lvros
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил