Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1134
2

Андрей ТЛУМАК: «Иногда отбивать лучше, чем ловить»

Ошибка голкипера «Карпат» в матче с «Динамо» привел к голу в ворота львовян

Андрей ТЛУМАК: «Иногда отбивать лучше, чем ловить»
Андрей Тлумак

Після гри з «Динамо» воротар «Карпат» Андрій Тлумак був не в найкращому гуморі. Тим не менше він поділився з Інформаційним центром клубу своїми враженнями від гри та розповів про голи, які залетіли до сітки наших воріт.

– Андрію, охарактеризуй гру, що і як відбувалось?
– Що відбувалося? Грали, вроді, не погано, контролювали м’яча і моменти були. Прикрий гол на моїй... Моя помилка, треба було кулаками відбити, а я почав ловити той м’яч. В принципі знаю, що такий м’яч ловити важко, тому треба було його відбивати. Але так сталося, що я почав його ловити і не втримав в руках.

– В другому голі, я так підозрюю, ти не бачив момент удару?
– Ні, я все бачив. Він просто здорово виконав – від штанги у ворота. Там, з штрафного майданчика, м’яч ліг йому на ногу.

– Реально було видно, що в другому таймі «Динамо» грало на контратаках. Був непоганий тільки удар в ствір, але ти вже з ним впорався. Було видно, що ти їхні удари відбивав – просто відбивав, не намагався ловити...
– Так. Я ж кажу, їх ловити не можна, їх краще відбивати. Ну так сталося, всі помиляються – не помиляється лише той, хто не грає. Прикро, звичайно, що підвів команду... Будемо працювати далі. Зараз ми знаходимося в такій ситуації, що опускати руки не можна і не треба просто якби… Потрібно відійти від тої гри чим по швидше. Якраз тренери нам дали два дні вихідних. Я думаю, що вони підуть нам на користь і на «Зорі» вже буде... Має бути все нормально.

– Можеш сказати, що ось із «Зорею» буде якась інша гра?
– Не можу нічого сказати. Буде гра із «Зорею», тоді й буде видно.

– А загалом «Зорю», як суперника, ти як охарактеризуєш?
– Дуже хороша команда. Тим більше нам зараз не щастить, тому на кожну гру треба настроюватись, як на останню.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Veteran80
Да, умеет Тлумак "бабочек" ловить, поэтому в Металлисте не закрепился и вернулся во Львов! Ну удачи ему в играх с греками, может повезет или станет в рамку легионер?!
RuSIK150
надіемось, що темна полоса для карпат закінчилась і з зорею буде ні тільки цікава ігра, але і перемога карпат. Крім динамо, ще хтось переносить своі ігри в чемпіонаті???