Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
609
0

Протасов повернув Рикуна в "Дніпро"

Півзахисник "Дніпра" Олександр Рикун, якого трохи більше місяця назад Олег Протасов вигнав з команди за порушення спортивного режиму, у середу приступив до тренувань з основою

Незважаючи на заяву спортивного директора "Дніпра" Андрія Стеценка, що футболіста можуть виставити на трансфер, його залишили в команді, дозволивши тренуватися з дублем. А тепер його повертають і в основний склад. "Так, він тренується з нами", - сказав газеті "Сєгодня" партнер Рикуна Сергій Назаренко.

"Протасов дає йому шанс, але якщо Сашко не скористається і їм, на ньому буде поставлений хрест, - вважає спортивний директор "Дніпра" Євгеній Кучеревський.

"Я розмовляв з Рикуном пару днів назад. Доведи, що ти мужик, що можеш узяти себе в руки, - говорю. - У тебе ж шанс на чемпіонат світу поїхати є!"

"Що ми тільки за ці два роки не починали! І штрафували його, і лікували, і залякували", - згадує Кучеревський, який будучи тренером не раз давав шанс, Рикуну виправитися. - Якщо він буде в нормальному стані, він підсилить "Дніпро". Він же добре грає, через це йому все і прощають..."

Чемпіон

футбол
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.