Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1537
0

Сергей САМОДИН: «Пока буду без футбола»

Форвард «Кривбасса» получил повреждение ребра

Нападник «Кривбаса» Сергій Самодін не зможе допомогти партнерам у центральному матчі 5-го туру Епіцентр Чемпіонату України проти «Шахтаря».

− Сергію, як настрій напередодні такого відповідального поєдинку?
− У команди він бойовий, всі налаштовані довести невипадковість вдалого старту команди. А от мої справи складаються, на жаль, не найкращим чином. Через травму до поїздки у Донецьк я не готуюсь.

− Що трапилось? Наскільки ти вибув з тренувального процесу?
− Отримав забій ребра під час зустрічі з «Чорноморцем». Не зміг тоді дограти до кінця і попросив заміну. Після обстеження з’ясувалось, що все не так просто, і певний час потрібно утриматись від фізичних навантажень. Раніше нічого подібного зі мною не траплялось. Тому відчуття незвичні. Сподіваюсь, що поза грою ненадовго. Але за попередніми прогнозами 3 тижні доведеться пропустити.

− Для багатьох вдалий старт «Кривбаса» - сюрприз. Які складові успіху?
− Початок сезону ще ні про що не говорить. Але коли команда розпочинає змагання подібним чином, це свідчить про плідну роботу у міжсезоння та позитивний мікроклімат всередині колективу. Можу підтвердити, що і бажання у нас є, і на полі викладаємось повністю.

− Який з проведених матчів був найкращим?
− Мені важко судити, адже я переїхав до Кривого Рогу лише перед 3-м туром. Але навряд чи помилюсь, коли виділю поєдинок у Маріуполі. Все ж таки − гра у гостях, суперник доволі принциповий. Багато що виходило: і в організації гри, і у завершенні комбінацій. Добре, що одразу зміг відзначитись голом за нову команду.

− Чи спостерігаєш за «Арсеналом», адже ти лише недавно залишив розташування «канонірів»?
− Можу сказати, що минулорічна команда і нинішня − зовсім різні. З приходом Леоніда Кучука гра вийшла на новий рівень, додалось дисциплінованості. Втім, і у попередньому сезоні ми демонстрували якісний футбол, були близькими до потрапляння у Лігу Європи УЄФА. Хіба що в останніх турах трохи здали позиції і не виконали завдання.

− Що скажеш про наступний матч із «Шахтарем»?
− Донеччани будуть грати на максимумі після першої втрати очок у попередній зустрічі. До того ж на «Донбас Арені» будь-кому важко. Тому важливо не перегоріти до гри, а вже на полі кожен зможе продемонструвати свої найкращі якості.

− Чи не буде проблемною позиція форварда після твоєї травми?
− Ні в якому разі. «Кривбас» зараз має лаву запасних, і Юрію Максимову є з кого вибирати. Сповнений рішучості заявити про себе Володимир Лисенко, вже повернувся до основної групи Олександр Іващенко. Можливо, і він отримає місце на полі з перших хвилин. Це вирішить наставник, а різні варіанти стартового складу у нього є.

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.