Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лига Европы
| Обновлено 07 августа 2011, 13:19
1970
2

Андрей ТКАЧУК: «Сейчас у нас есть преимущество перед Динамо»

«Карпаты» очень хотят прервать серию неудач в чемпионате

| Обновлено 07 августа 2011, 13:19
1970
2
Андрей ТКАЧУК: «Сейчас у нас есть преимущество перед Динамо»
Андрей Ткачук

Два дні тому «Карпати» в Ірландії обіграли «Сент-Патрікс» і вийшли у плей-оф Ліги Європи, де зіграють з грецьким ПАОКом. А завтра «зелено-білі» у Києві зіграють з «Динамо». Тим не менше опорник карпатівців Андрій Ткачук ніяк не може забути поразку від «Ворскли» в останньому турі Прем’єр-ліги.

– Це був не кращий наш матч, але, погодьтеся, нас буквально переслідує невдача. У дебюті поєдинку з «Ворсклою» Маркоскі несильно пробив у бік воріт, і м'яч від штанги прошмигнув у сітку... Свої ж моменти ми тринькали. Або взяти зустріч з «Іллічівцем», коли після удару маріупольця Ярошенка м'яч рикошетом від моєї ноги за хитрою траєкторією влетів під поперечину. Далі-то ми повністю контролювали ситуацію, диктували умови, але все безрезультатно. Ось так і з'являється невпевненість в своїх силах. Тільки не подумайте, що в «Карпатах» є футболісти, яких не хвилює становище. Повірте, ми дуже хочемо перервати цю тривалу смугу невдач...

– Але ж попереду поєдинок з одним із грандів українського футболу – «Динамо»...
– У нас зараз є певна перевага над киянами. Ми пробилися в плей-офф Ліги Європи, а динамівці вилетіли з Ліги чемпіонів. Однак український чемпіонат і єврокубки – це два різних турніри. Ось чому я не сумніваюся, що завтра динамівці докладуть максимум зусиль, щоб реабілітуватися перед своїми вболівальниками і продемонструвати якісний футбол. Але очки ж і нам потрібні. Тому легко припустити, що буде дуже цікава боротьба. У недавньому поєдинку з «Шахтарем» у Донецьку ми довели, що можемо грати на рівних з грандами. Тепер постараємося дати бій і «біло-синім».

Джерело: газета «Команда», Sport.ua

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
o_laz
Ну так, перемогли двірників-пекарів, тепер у них перевага. Подивимось. Краще свою перевагу доводити на полі, а не на словах.
Krava1705
Но и Динамо нужна победа, после последних неудач! Тут будет очень интересный матч. Пусть победит сильнейший!!!